Ο Τσίπρας είναι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα!

Λάκης Μπέλλος
♦ Το πιο δυνατό όπλο του Σαμαρά είναι οι δημιο-σκοπήσεις. Γι' αυτό και έδωσε τράτο να δημοσιεύονται μέχρι και την προηγούμενη μέρα των εκλογών. Οσο πιο πολλές μέρες δημοσκοπήσεις, τόσο περισσότερο μπαγιόκο τσεπώνουν. Γι' αυτό μπορεί να τους δοθεί περιθώριο να δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις μέχρι και τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

♦ Επεσε από το 7% στο 3% η διαφορά στους δύο πρώτους. Κι εμένα μου έπεσε το πρωτοχρονιάτικο λαχείο.

♦ Το παρατράβηξε η δημοσκόπηση Πρετεντέρη - Θεοδωρικάκου. Δείχνει τον Σαμαρά καταλληλότερο για πρωθυπουργό και αρχιεπίσκοπο.

♦ Μίλησε όμως ο εορτάζων για «ανησυχία» και όχι για τρομοκρατία του κόσμου αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γενικώς δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη τρομοκρατία από τα ΜΜΕ. Αντίθετα πλησιάζουν γλυκά προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνουν θέση με τον νικητή. Το Μέγκα άλλωστε έχει παράδοση στον τομέα. Είναι μόνιμα κυβερνητικό.

♦ Μέχρι και η ΝΕΡΙΤ προσαρμόζεται. Τηλεφώνησαν οι δύο δημοσιογράφοι στον Τσίπρα και του πρότειναν, αν θέλει, να του κάνουν μια συνέντευξη ίδια με του Σαμαρά.

♦ Ολες οι διαφημίσεις των κομμάτων που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι πολύ χειρότερες από τις διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ. Αισθητική μηδέν. Πρωτοτυπία υπό το μηδέν. Σε κάνουν να είσαι αναποφάσιστος ανάμεσα στην έξυπνη σήτα ή τα Πρίτι Μπρα ή το θερμαινόμενο στρώμα

♦ Το 'φαγα το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ με τις φωτό-καρμπόν που έβαλα στο διαδίκτυο Τσίπρα και Σημίτη «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ». Η Κουμουνδούρου άρον άρον το άλλαξε: «Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ». Πρωτότυπο, δεν λέω! Ή εναλλακτικά ό,τι κάτσει.

♦ Κάποιος να ειδοποιήσει και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή, γιατί στο σάιτ χθες το βράδυ καμάρωνε ακόμα «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ».

♦ Μπράβο στον νέο σκηνοθέτη του Σαμαρά γιατί ο προηγούμενος έδειχνε λίγο τον κόσμο. Χθες στην ομιλία του πρωθυπουργού ήταν 100 άτομα και τους έδειχνε να είναι τουλάχιστον 110.

♦ Πρέπει να είναι αστέρι σκηνοθέτης. Κατάφερε μάλιστα να πιάσει τον Σίμο Κεδίκογλου να κοιμάται στην ομιλία Σαμαρά.

♦ Ετοιμάζουν μεγάλη κίνηση όμως στον τομέα αυτό οι επικοινωνιολόγοι της Ν.Δ. Θα δίνουν προσφορές, όπως οι εφημερίδες, σε όποιον πηγαίνει στις ομιλίες Σαμαρά. Σήμερα δίνουν ένα CD με τον Πάριο και έξι ευρώ από τα ψώνια στον Μαρινόπουλο.

♦ Αυτή είναι η χρεοκοπημένη Ελλάδα. Βασικό θέμα με το οποίο ασχολούμαστε είναι πού θα πάει η Αντζελα Γκερέκου. Ούτε η Αντζελα Δημητρίου να ήταν.

♦ Ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν στο φέισμπουκ , όπως δείχνει το λάπτοπ του! Στο προφίλ του έγραφε «σε σχέση περίπλοκη με την ΕΛ.ΑΣ.».

♦ Εμφανίζονται συνεχώς καινούργιες εταιρείες δημοσκοπήσεων για να διαμορφώσουν κλίμα. Ηδη ξεπέρασαν σε αριθμό τα σουβλατζίδικα.

♦ Είναι πιο πολλές και από τα ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

♦ Αν είχε βάλει φράχτη ο Σαμαράς έξω από τη γαλλική σατιρική εφημερίδα, θα είχαν γλιτώσει τόσα άτομα.

♦ Αμέσως ο Σαμαράς προσάρμοσε την άγρια επίθεση στα εγχώρια και τον ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην Χαλκίδα.

♦ Απορεί κανείς γιατί δεν έχει συλληφθεί ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, που το 'παιζε ανύποπτος και άφηνε προχθές και περιστέρια

ΕΦ-ΣΥΝ


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/blog-post_864.html#ixzz3OUkMAGSz

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια