Νέες αθλητικές συνήθειες με την ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΩΝ (από Εθνικό Αλεξανδρούπολης)

Καθιερώθηκε ο νέος θεσμός "ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΩΝ"
Ένας νέος θεσμός δοκιμάσθηκε πιλοτικά και φαίνεται ότι καθιερώθηκε στο τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξ/πολης, η "ημέρα γονέων". Στην ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΩΝ, δίνεται η ευκαιρία, σε γονείς και παιδιά να γυμνάζονται μαζί για πρώτη φορά στη ζωή τους.
Η μεγάλη συμμετοχή γονέων και παιδιών και στα δύο ηλικιακά πρόγραμμμα, προσχολικό 4-6 ετών και προμίνι 7-9 ετών, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grecotel, άφησε πολλά χαμόγελα και πρωτόγνωρες εμπειρίες.
Η υπεύθυνη του προγράμματος νηπιαγωγός Σέβη Καλπακίδου και οι υπεύθυνες γυμνάστριες των τμημάτων Βάσω Βαγενά και Φιλώ Στοϊκοτίδου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Εμφάνιση DSC00704.JPG
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα: Περιλαμβάνει μουσικοκινητική αγωγή κατά τη διάρκεια του μαθήματος-προπόνησης, στο οποίο οι γονείς συνεργάζονται με τα παιδιά, βγάζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Εκτός από την συνεργασία και διασκέδαση γονέων και παιδιών, στοχεύει στο να φέρει τους γονείς κοντύτερα στον αθλητισμό, έτσι ώστε να αποτελέσουν πρότυπα στα ίδια τους τα παιδιά.
Γονείς , οι οποίοι είναι αθλητικά δραστήριοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά αθλητικά δραστήρια. Κατά συνέπεια, γονέας που συμμετέχει άμεσα σε αθλητικές δραστηριότητες αποτελεί πρότυπο και γίνεται αρωγός του φυσικού τρόπου ζωής του παιδιού του. Όσο πιο μικρό σε ηλικία είναι το παιδί, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες συμμετοχής του.
Αναμονή για το επόμενο ραντεβού γονέων με τα παιδιά τους, μαζί στο γήπεδο στην ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΑ.
Το Δ.Σ του τμήματος στίβου, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ξενοδοχείου Grecotel για την προσφορά της αίθουσας.
Εμφάνιση DSC00705.JPG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια