Εορτασμός 14ης Μαϊου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 14ης ΜΑΪΟΥ 2015

Σας ενημερώνουμε πως το βράδυ της 14ης Μαίου θα γίνει στο χώρο του Λιμανιού η καθιερωμένη τελετουργική εκδήλωση: “Αφιξη της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΡΙΦΩΤΙΣΣΑΣ από την ΑΙΝΟ”.
Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας. Το χορευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
Συρτός Χορός: Τον αποδίδουν όλες οι χορευτικές Ομάδες των Συλλόγων που θα μετέχουν.
Χοροί της Θράκης: Έξι (6) χοροί της Θράκης θα παρουσιαστούν από κοινού από όλους τους Συλλόγους της πόλης μας που έχουν θρακιώτικη καταγωγή ή συλλόγους που έχουν στο ρεπερτόριο τους χορούς της Θράκης.
Παραδοσιακοί Χοροί: Από Συλλόγους της πόλης μας που έχουν διαφορετική χορευτική παρουσία και παρουσίαση από αυτήν της Θράκης. Κάθε τέτοια ομάδα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα διάρκειας δεκαπέντε (15) λεπτών.
Όσοι πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Χορευτική Εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, ενώ την Δευτέρα 4 Μαϊου και ώρα 19:00 εκπρόσωποί τους θα παραβρεθούν στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάρτιση του προγράμματος και για περισσότερη ενημέρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας : vrastelios@gmail.gr , 2551064104

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια