Τσίπρας de profundis:«Όσο είμαι πρωθυπουργός μισθοί και συντάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν» (δείτε πρωτοσέλιδο)

Με τίτλο: "Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για νέες περικοπές. Στο ίδιο πρωτοσέλιδο γίνεται αναφορά για οργή στο Μέγαρο Μαξίμου για τον διπλό εκβιασμό, με τον Αλέξη Τσίπρα να τονίζει: "Οσο είμαι πρωθυπουργός, μισθοί και συντάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Η κυβέρνηση λέει "όχι" και ετοιμάζει τροπολογία που θα ματαιώνει τις ήδη θεσμοθετημένες μειώσεις". Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρει ότι "οι θεσμοί απαιτούν: Εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις - Κατάργηση όλων των ειδικών καθεστώτων συνταξιοδότησης και αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη για πλήρη σύνταξη και στα 62 για πρόωρη - Να μη δοθεί 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και να μειωθούν οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ".

Η Realnews φιλοξενεί ρεπορτάζ για τη συζήτηση Λαγκάρντ-Βαρουφάκη, στην οποία η διευθύντρια του ΔΝΤ είπε: "Θα ματώσετε προκειμένου να εκταμιευθούν χρήματα".
Real
koutipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια