Δηλώσεις του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Δεν είμαι απλά ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είμαι περήφανος μετά απο καιρό που είμαι Έλληνας,περήφανος που οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής,αγρότες,μελισσοκόμοι,ψαράδες,κτηνοτρόφοι δεν κιότεψαν , δεν δήλιασαν παρά τα μεγάλα ψέμματα που προπαγάνδιζαν καθημερινά η ΠΑΣΕΓΕΣ,τα κομματικά πτώματα της παρακμής και οι κρατικοδίαιτοι πρόεδροι των αμαρτωλών ΕΑΣ. Ψέματα τραγικά όπως αν ψηφίσεις ΟΧΙ θα κοπούν οι επιδοτήσεις, δεν θα σου αγοράζουν τα προϊόντα,δεν θα έχεις πετρέλαιο και πολλά άλλα τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας των πολιτικών σχεδιαστών της τρομοκρατίας.

Ο Αγροτικός κόσμος δέχθηκε την μεγαλύτερη επίθεση και όμως άντεξε, έδειξε σθένος και ανδρεία όπως αρμόζει σε απογόνους του Κολοκοτρώνη και του Καραΐσκάκη,δεν δεχθήκαμε ποτέ ξανά να γίνουμε ραγιάδες, είπαμε ΟΧΙ στην οικονομική υποτέλεια,στον ευτελισμό και την φτωχοποίηση του λαού μας.

Σας ευχαριστώ όλους για τον σκληρό αγώνα σας, για την μεγαλοψυχία σας και το ατρόμητο πνεύμα που διέκρινε ακόμη μια φορά την Ελληνική ύπαιθρο. Ο αγροτικός κόσμος έχει μερίδιο απο αυτή την νίκη και πιστεύουμε η κυβέρνηση να το σεβαστεί.
Ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ που ακολουθήσατε την γραμμή του μοναδικού κόμματος βγαλμένου απο τα σπλάχνα του πρωτογενούς τομέα για τον πρωτογενή τομέα. Την γραμμή της επιβίωσης,της περηφάνιας,της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Την γραμμή του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ.ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια