Καρδίτσα: Επίθεση Νικολόπουλου κατά διαπλοκής και δημοσκόπων (+ Βίντεο)

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των μεγάλων καναλιών, τα οποία χαρακτήρισε διεφθαρμένα, αλλά και κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων, αναφέρθηκε από την Καρδίτσα ο βουλευτής Αχαΐας και γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. κ. Νίκος Νικολόπουλος.
Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από την συνέντευξη του Κου Νικολόπουλου:
Συγκεκριμένα είπε πως είναι απίστευτο επαγγελματίες δημοσκόποι που για 5-6 εκλογικές αναμετρήσεις πέφτουν έξω, να συνεχίζουν να κάνουν αυτό το επάγγελμα. Μίλησε για κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των καναλαρχών και του παλαιοκομματικού συστήματος και είπε χαρακτηριστικά πως και αυτή τη φορά θα μείνουν με …τις δημοσκοπήσεις στο χέρι.
Υποστήριξε ακόμα πως από το πρωί μέχρι το βράδυ οι ιδιοκτήτες καναλιών και μεγάλοι χορηγοί του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, κάνουν απέλπιδα προσπάθεια να «κουρέψουν» τον Τσίπρα και να βγάλουν το «αγκάθι» που λέγεται Καμμένος γιατί κατάλαβαν ότι τελείωσε η εποχή που ήταν στο απυρόβλητο και ήρθε η ώρα να περάσουν από το ταμείο.
Σε ότι αφορά στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι δεν ήταν η συμφωνία που ήθελαν και επεδίωκαν οι ΑΝΕΛ. Υποχρεώθηκε η κυβέρνηση, τόνισε να συνθηκολογήσει.
Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από τα μέτρα, συνέχισε, και κανείς μας δεν ήθελε τόσο γρήγορα εκλογές. Όμως, υποστήριξε, ζήσαμε το δράμα της εκ των έσω πτώσης. Όμως, υπογράμμισε, έχουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και θέλουμε αυτοί να δώσουν την εντολή για συνέχεια. Το τόλμησε η κυβέρνηση να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή με τον Ελληνικό λαό να γνωρίζει τι έπεται, να έχει πλήρη άποψη για την κατάσταση και τη δυνατότητα να αποφασίσει, δια της ψήφου, του ποιος θα τη διαχειριστεί.
Αυτή είναι η διαφορά από Παπανδρέου και Σαμαρά που δεν τόλμησαν να ρωτήσουν τους Έλληνες υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος. Και προχώρησε λέγοντας ότι η κυβέρνηση πήγε στις εκλογές με την αντιπολίτευση να την παρακαλεί να παραμείνει στην εξουσία. Πρόκειται είπε για πολιτική τρελά αυτό που κάνουν Μεϊμαράκης, «Ποτσμάρχης» και Γεννηματά. Να κατηγορούν την κυβέρνηση, να τη στηρίζουν ταυτόχρονα και τώρα να εκλιπαρούν για μετεκλογική συνεργασία παρά τις συνεχείς αρνητικές απαντήσεις που λαμβάνουν.
Καταλήγοντας ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι ο λαός δεν θα επιστρέψει στο παρελθόν και δεν θα εμπιστευτεί αυτούς που μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το χρέος.
Τον γραμματέα τωνΑΝ.ΕΛ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που δόθηκε στα γραφεία του κόμματος πλαισίωναν η πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Πάολα Καλούτσα, ο γραμματέας κ. Βασίλης Κουκουμτζής και ο πολιτευτής κ. Αλέξανδρος Τέγας.
Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος της συνέντευξης ο κ. Νικολόπουλος επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαριοφερσάλλων Τιμόθεο, ενώ αύριο Σάββατο αναμένεται η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για το νομό Καρδίτσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια