ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΣΩΝ ΕΜΦ. ΠΟΤΩΝ Β.Ε.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης


Σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη  2015 στις 7 μ.μ. συγκεντρωθήκαμε τα μέλη του  Σωματείου  Συνταξιούχων Εμφιαλωμένων Ποτών Β.Ε.  στην αίθουσα «Αβραάμ Μπεναρόγια» του Ε.Κ.Θ.  με  θέματα:  «εξελίξεις  του  απεργιακού  αγώνα  στην  Coca Cola,  κινητοποιήσεις  με  αφορμή  την  έναρξη  της  Δ.Ε.Θ.  και  ενημέρωση  για τις  εξελίξεις  σχετικά  με  ασφαλιστικά  και  συνταξιουχικά  προβλήματα»,  και αφού ακούσαμε           τη Διοίκησή μας και άλλους ομιλητές:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
Την κοινωνική αναλγησία και τη ρεβανσιστική – κατά των εργαζομένων- πρακτική της πολυεθνικής εταιρείας και την απαράδεκτη στάση της να αγνοεί τις εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές της  Γ.Σ.Ε.Ε.,  τη θέση ΟΛΩΝ των κομμάτων, τα ψηφίσματα (της συντριπτικής πλειονότητας) της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να επιμένει σε μια πολιτική ετσιθελισμού, που κρατάει κλειστό και ανενεργό το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης  βλάπτοντας, αυτή την κρίσιμη για όλους μας στιγμή, την οικονομία της χώρας μας.
Την  πολιτική  όλων  των  κυβερνήσεων  προς  τους  συνταξιούχους  με  την  συνεχή  μείωση  των  συντάξεών  τους.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ
Την  αντίθεσή  μας  στα  κοινωνικά  άδικα  για  τους  συνταξιούχους  και  οικονομικά  αναποτελεσματικά  μέτρα  που  προωθεί  η  τρόικα  με  την  κυβέρνηση.  
Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους στο καταναλωτικό κοινό της πατρίδας μας, που με τη συμμετοχή του στο  «Κίνημα Ούτε Γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο»  στήριξε και  στηρίζει ενεργά τον αγώνα των απεργών
ΚΑΛΟΥΜΕ
ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους του κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών και των   Τροφίμων, καθώς και όλο τον ελληνικό λαό να εντείνει το μποϊκοτάζ  των προϊόντων της Coca Cola,  ώστε τα golden boys της πολυεθνικής να λάβουν ξεκάθαρο μήνυμα,     ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για αυτούς πέρα από την άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου.
ΔΙΝΟΥΜΕ  ΕΝΤΟΛΗ
Στη  Διοίκησή  μας  να  επιδώσει  το  παρόν  ψήφισμα  σε  κάθε  αρμόδιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια