Καμμένος: Ο σχεδιασμός Σόιμπλε αφορούσε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Ο σχεδιασμός Σόιμπλε δεν αφορούσε το να κληθεί η Ελλάδα να υπογράψει ή όχι μνημόνιο, αλλά να υπογράψει την έξοδό της από την Ευρωζώνη και την ΕΕ με “χορηγία” ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους 30 δισ. ευρώ και την μετατροπή της ουσιαστικά σε αποθήκη ανθρώπων, καθώς 3 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία θα έμεναν εδώ, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε αποψινή του συνέντευξη στο Extra Channel.

Χαρακτήρισε προδιαγεγραμμένο αυτόν τον σχεδιασμό από τους Γερμανούς, “πριν την 25η Ιανουαρίου” και χωρίς να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις είπε ότι “κάποια στιγμή έγινε δεκτός από τον κ. Βαρουφάκη”.

Πρόσθεσε ότι αν ο σχεδιασμός αυτός γινόταν αποδεκτός, την επόμενη μέρα η τουρκική Finansbank θα δήμευε την ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ και την ίδια τύχη θα είχαν οι τράπεζες Eurobank, Alphabank και Πειραιώς από τις βαλκανικές τράπεζες.

Ο Καμμένος, υπογράμμισε ότι μπροστά στο δίλημμα που ετέθη με αιχμές το προσφυγικό – μεταναστευτικό και την δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, οδηγήθηκε στην απόφαση να στηρίξει την συμφωνία και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ “θα μπορούσα να κάνω τον ήρωα, εκ του ασφαλούς, αφού άλλοι θα είχαν υπογράψει, όπως κάνει ο Λαφαζάνης και η Ζωή (Κωνσταντοπούλου)”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια