Η χρησιμότητα του άχρηστου και ο Μεϊμαράκης...

❝Εμείς είπαμε ότι οι άχρηστοι δεν πρέπει να είναι στο Δημόσιο, αυτός τους επανέφερε όλους ξανά στο Δημόσιο και τους πληρώνουμε και πάλι με τους φόρους μας οι πολίτες οι δημιουργικοί κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης❞

Βαγγέλης Μεϊμαράκης


Με ανοίκεια επίθεση σε...
κατηγορίες εργαζομένων που είχαν υποστεί διώξεις από τις μνημονιακές κυβερνήσεις διάνθισε την προεκλογική του εκστρατεία στην Κρήτη ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα και επιμένοντας στον λαϊκισμό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε εμμέσως σε καθαρίστριες, σχολικούς φύλακες και καθηγητές κάνοντας διάκριση ανάμεσα σε άχρηστους και δημιουργικούς πολίτες.

Η τακτική αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «αυτή είναι η Ν Δ. των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας»,

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το κόμμα που έβαλε την υπογραφή του στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ συμφωνεί με την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, που θα στείλει και άλλους χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Δείτε το Βίντεο (ξανά) ΕΔΩ

πηγη efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια