Υπογραφή Σύμαβσης για την κατασκευή εγκαταστάσεων και τη μεταφορά του ΚΤΕΛ στο Γαλλικό Σταθμό

Μετά από έναν περίπου χρόνο διαβουλεύσεων και συζητήσεων μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ, του ΚΤΕΛ και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, η Σύμβαση που προβλέπει την κατασκευή εγκαταστάσεων και τη μεταφορά του ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης στο Γαλλικό Σταθμό.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, χαρακτήρισε την υπογραφή της Σύμβασης ως μία μεγάλη νίκη για τη δημοτική αρχή και την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς πρόκειται για ένα έργο που όχι μόνο θα ανακουφίσει τους δημότες συμβάλλοντας σημαντικά στην επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ανατολική πλευρά της πόλης.
Η Σύμβαση αφορά στην παραχώρηση από τη ΓΑΙΟΣΕ προς το ΚΤΕΛ επτά στρεμμάτων και ενός κτιρίου για 30 χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα στο τελευταίο να αναπτύξει την επιχειρηματικότητά του και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών.
Εμφάνιση photo2.jpg
Ο Πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ, κ. Αθανάσιος Σχίζας, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και την άψογη συνεργασία, τόνισε ότι τα οφέλη που προκύπτουν από την υπογραφή της παρούσας Σύμβασης αφορούν στο σύνολο την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης καθώς με τη μεταφορά του ΚΤΕΛ επιλύεται σε μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό πρόβλημα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία συντήρησης του κτιρίου ως ζωντανού πλέον οργανισμού και της τόνωσης του σιδηροδρομικού δικτύου που θα επιφέρει η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, κ. Σταμάτης Ντούμπας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της Σύμβασης, καθώς αυτή αποτελεί το όνειρο των μετόχων και το ‘θέλω’ των δημοτών, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρο της ΓΑΙΑΟΣΕ για τη στενή συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια