Προκριματικά Euro 2016: Βαριά ήττα για την Εθνική, 3-1 από την Β. Ιρλανδία

Το μαρτύριο φτάνει στο τέλος την Κυριακή. Η Ελλάδα έγραψε... μαύρη ιστορία στο Μπέλφαστ (3-1 η Β. Ιρλανδία που πάει Euro!) με τους 12 σερί αγώνες χωρίς νίκη, καθώς θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο, ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ! Ο Αραβίδης το γκολ της... τιμής.    

Και εκεί που λέγαμε πως το βαρέλι της Εθνικής έχει πάτο, ήρθε ο αγώνας με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ για να μας δείξει το αντίθετο. Το πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι μεγάλο, τεράστιο θα λέγαμε και γιατρειά δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Η ομάδα όπως έδειξε και σήμερα χρειάζεται «ηλεκτροσόκ», καθώς πραγματοποιώντας μια ακόμα τραγική εμφάνιση διασύρθηκε και από την Β. Ιρλανδία με 3-1.

Το ακόμα χειρότερο και από τον διασυρμό, είναι πως έμεινε 12 αγώνες χωρίς νίκη, ένα ρεκόρ που είναι το χειρότερο στην ιστορία αυτής της ομάδας. Με αυτό το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ η Εθνική κατάφερε σε έναν όμιλο που ήταν από τους πιο βατούς, μην πούμε ο πιο βατός, να τερματίσει στην τελευταία θέση, πιο κάτω και από τα Νησιά Φερόε.

Και επειδή πλέον ο κατήφορος συνεχίζεται, πρέπει άμεσα να παρθούν αποφάσεις. Η ΕΠΟ που τα έχει κάνει όλα χάλια από το Μουντιάλ και μετά, να δουλέψει και να βρει άμεσα τον προπονητή που θα οδηγήσει αυτή την ομάδα. Ο προπονητής, όποιος και αν είναι να δείξει πως αξίζει να προπονεί αυτή την ομάδα και κυρίως οι παίκτες να αποδείξουν πως δεν ξέχασαν την μπάλα και πως είναι αντάξιοι να φοράνε αυτή τη φανέλα.

Γιατί ναι η Ομοσπονδία έχει κάνει τραγικά λάθη, απίστευτα... εγκλήματα, αλλά και οι παίκτες σε κάθε αγώνα δείχνουν όλο και πιο αδιάφοροι, παρότι στις δηλώσεις είναι πάντα ή σχεδόν πάντα σε εξαιρετική κατάσταση. Στο γήπεδο πάντως δεν είναι και στο γήπεδο η ομάδα σε έναν τέτοιο όμιλο τερματίζει τελευταία, κάτω και από τα Φερόε...
Η Συνέχεια ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια