"Τραμπάλα". ... Παρουσίαση βιβλίου στην Αλεξανδρούπολη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μελάνι, φιλοξενούν το συγγραφέα Χρήστο Αρμάντο Γκέζο για την παρουσίαση του βιβλίου του "Τραμπάλα".
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46) της Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 στις 19:30. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δικηγόρος Χρήστος Βασματζίδης και ο καθηγητής αγγλικών Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, τη συζήτηση θα συντονίσει η Στέλλα Καραμήτρου. 
Τη δραματοποίηση αποσπασμάτων του βιβλίου θα πραγματοποιήσει ο ηθοποιός και βασικός πυρήνας του Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ                                                 
Άνθρωποι που βασανίζονται εξίσου από τη μοναξιά και από τη συντροφικότητα, άνθρωποι που στέκονται αμήχανοι και αμφίθυμοι μπροστά στη ζωή όπως αυτή συντίθεται από τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων και της οικογένειας, την ανεπάρκεια του ατόμου και της κοινωνίας, τις παγίδες της μνήμης και το αναπότρεπτο του θανάτου, άνθρωποι που βιώνουν την ύπαρξη πότε με απόγνωση και πότε με απάθεια, πότε με εμπεδωμένη θλίψη και πότε με χιούμορ.
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Χρήστος Αρμάντο Γκέζος γεννήθηκε το 1988 στη Χιμάρα και είναι απόφοιτος της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή Ανεκπλήρωτοι Φόβοι για την οποία τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα 2013, και το μυθιστόρημα Η λάσπη, εκδ. Μελάνι 2014.