Στους νομούς Έβρου και Ροδόπης το κλιμάκιο της Ν.Δ με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη

Στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης συνεχίστηκε χθες (20/11) το οδοιπορικό «Συμφωνία Αλήθειας με αγρότες και κτηνοτρόφους», με την παρουσία του Βουλευτή Έβρου  και  Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκη, και κλιμακίου Βουλευτών της ΝΔ και κομματικών παραγόντων με επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη.
Για συμβολικούς λόγους ο κ. Αυγενάκης μαζί με τον κ. Δημοσχάκη άρχισαν το οδοιπορικό επισκεπτόμενοι το εκλογικό κέντρο Αλεξανδρούπολης για τις εκλογές του ΤΕΕ και των περιφερειακών οργανώσεών του.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν, μαζί με το υπόλοιπο κλιμάκιο, τον Ίασμο, στο Νομό Ροδόπης, όπου συζήτησαν με αγρότες και κτηνοτρόφους  για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Επόμενος σταθμός ήταν η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον νέο Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια και τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Το οδοιπορικό ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες του Νομού Ξάνθης στη Γενισέα, με τους Βουλευτές και τους κομματικούς παράγοντες της ΝΔ να απαντούν σε ερωτήσεις και να αναλύουν το πρόγραμμα του κόμματος σε θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας.
Εμφάνιση epimelitirio.jpg