Ο απόλυτος ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της Σίας Κοσιώνη - Η σύγχυση και η κοπτοραπτική του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Δημοσιογραφία της πλάκας και της ξεφτίλας
Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη μίλησε για σύγχυση και θολό τοπίο που δημιουργεί η κυβέρνηση σε σχέση με την αδειοδότηση των καναλιών.
Ως ατράνταχτο επιχείρημα στα περί συγχύσεως, η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στη διάσταση απόψεων μεταξύ του Νίκου Παππά και του Νίκου Βούτση, λέγοντας ότι ο μεν πρώτος επιμένει στον αριθμό των τεσάρων καναλιών, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για τρεις. Για του λόγου το... αληθές προβλήθηκε στη συνέχεια και σχετικό βίντεο, μνημείο κοπτοραπτικής (το πρώτο ΒΙΝΤΕΟ).
Ας δούμε, όμως, τι πραγματικά είπε ο πρόεδρος της Βουλής (χωρίς τις περικοπές του ΣΚΑΪ και την απομόνωση της συγκεκριμένης φράσης, στο δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ) . 
Ο Νίκος Βούτσης από του βήματος της Βουλής ανέφερε ότι ο ίδιος θα μπορούσε να πει ότι θέλει τρεις άδειες, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το αναφέρει για να γίνει συζήτηση. Εξήγησε ότι αυτή ήταν παλαιότερα η άποψη του ΣΕΒ ώστε να εξασφαλίζεται η οικονομική ευρωστία των καναλιών και συνέχισε λέγοντας πως είναι δικαίωμα όλων να έχουν άποψη, αλλά με βάση την τροπολογία η γνωμοδότηση επί του αριθμού των αδειών θα γίνει από το ΕΣΡ.
Ελπίζουμε το βίντεο να το δει και η κυρία Κοσιώνη για να της φύγει η σύγχυση, 
Μ.Λ. left.gr
Δείτε τα δύο ΒΙΝΤΕΟ