#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου. ( του Νίκου Μωραΐτη )

#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου. Το νέο μεγαλειώδες hashtag της «φωνής της λογικής», των μουρουτοειδών, των τρωκτικών του διαδικτύου…
… Η συντεταγμένη αντίδραση ήρθε όταν οι καλικάντζαροι πήραν το #YouAreNotMyPresident που διαμορφώθηκε εναντίον του Τραμπ και το μετέφρασαν σε #ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου.
Προσβεβλημένες παρθένες από την έλλειψη γραβάτας, την παρουσία του ενικού, το σώμα που έγειρε. Από πού να κρατηθούν; Από το φαίνεσθαι, για άλλη μια φορά. Και έχουν δίκιο:
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου. Γιατί ο πρωθυπουργός τους δεν καλεί Ομπάμα, δεν συγκαλεί συνόδους του Νότου, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Ο πρωθυπουργός της καρδιάς τους πηγαίνει υπάκουα Βερολίνο – Αθήνα και δεν δημιουργεί προβλήματα.
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου, γιατί ο πρωθυπουργός τους έχει τρία πτυχία και μπερδεύει τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσσώ.
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου, γιατί ο πρωθυπουργός τους δεν θεωρεί μείζον ζήτημα τη μείωση του χρέους.
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου, γιατί ο πρωθυπουργός τους διορίζει αντιπρόεδρο Άδωνι, ξεπλένει Παπασταύρου και προσεύχεται στους καναλάρχες.
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου, γιατί ο πρωθυπουργός τους συνομιλεί μόνο με τηλεφωνικό κέντρο SIEMENS.
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου, γιατί ο πρωθυπουργός τους φοράει γραβάτα, πήγε Κολλέγιο, διορίστηκε από τον μπαμπά και ανήκει στην πιο κρατικοδίαιτη οικογένεια του τόπου.
#ΔενΕισαιοΠρωθυπουργόςΜου, γιατί ο πρωθυπουργός τους ζει στα πιο τρελά, νεοφιλελεύθερα όνειρά τους – και εκεί να παραμείνει.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Μωραίτη στο altsantiri.gr