Έργο που ξεκίνησε το 2013 συνεχίζετε στο νέο ΕΣΠΑ ως νέο !!!

Η συνέχιση της οικειοποίησης έργων της προηγούμενης Διοίκησης (Άρη Γιαννακίδη) από τον νέο Περιφερειάρχη δεν έχει τελειωμό!!!
Προς μεγάλη μας έκπληξη , με νέο δελτίο τύπου και χωρίς να ντρέπεται, ανακοινώνει την ένταξη του έργου: «ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΟΜΑΡΩΝ – ΕΛΙΑΣ ΠΕ ΕΒΡΟΥ» .
Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτουμε τα ακόλουθα: Το έργο «ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΟΜΑΡΩΝ – ΕΛΙΑΣ ΠΕ ΕΒΡΟΥ» ήταν συνολικού προϋπολογισμού 5.235.00 ευρώ. Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ την 03-06-2013. Δημοπρατήθηκε την 1 Οκτωβρίου του 2013. Πήρε έκπτωση 43,31% και υπογράφηκε η σύμβαση στις 10-2-14 μεταξύ της τότε Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου κας Γεωργίας (Γωγώ) Νικολάου και του νομίμου εκπροσώπου της Κ/Ξίας ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ. Συμβατική προθεσμία περαίωσης του έργου ήταν το καλοκαίρι  του 2015.
Περιμένουμε με αγωνία τα «ΝΕΑ ολοκληρωμένα ΕΡΓΑ» που θα εξαγγείλετε ως επόμενες «ΕΝΤΑΞΕΙΣ» στο ΕΣΠΑ 2014-2020. Έχουμε την υπομονή κύριε Περιφερειάρχη να σας απαντούμε αποκαθιστώντας την αλήθεια των πραγμάτων . Περιμένουμε !!!
Ελπίζουμε να μας καλέσετε στα εγκαίνια των έργων μας… !!!
Τέλος σας θυμίζουμε κύριε Περιφερειάρχη ότι «το ψέμα έχει κοντά πόδια…»
Από το Γραφείο Τύπου
Της Κοινωνικής Συμμαχίας
Επικεφαλής
Φώτης Καραλίδης