«Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης»

Μετά την τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του συλλόγου στα τέλη του προηγούμενου μήνα στην έδρα του φορέα και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιοσυνεκλήθη τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και συγκροτήθηκε σε σώμα εκλέγοντας με μυστική ψηφοφορία προς τη σύνθεση και την κατανομή αξιωμάτων, ως ακολούθως:
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος : Κελεμίδης Δημήτρης
Αντιπρόεδρος : Θεοχαρίδου Χρυσούλα
Γεν. Γραμματέας : Θωμαίδου Ζωή
Ταμίας : Σταυρακίδης Άγγελος
Μέλος : Καραγκιοζίδης Παναγιώτης
Αν. Μέλος : Αντωνιάδου Φωτεινή
Αν. Μέλος : Κλαδουρίδου Μαρία

Ελεγκτική Επιτροπή : Καραγκιοζίδου ΜαρίαΑργιαντζής ΠαναγιώτηςΚλαδουρίδης Στέργιος.
«Με οδηγό και σεβασμό στην 23χρονη Παράδοση και Ιστορία ενός από τους σημαντικότερους συλλόγους της πόλης μας, θα δημιουργήσει το νέο Δ.Σ. στην επόμενη διετία», τονίζει ο εκλεγόμενος για τρίτη συνεχόμενη θητεία πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κελεμίδης.
Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης» ιδρύθηκε το 1993. Στεγάζεται σε ιδιόκτητη αίθουσα, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την αναγνώριση του συλλόγου σε πανελλήνιο επίπεδο. Κορυφαία στιγμή αποτελούν οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις του συλλόγου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, στην Αλεξανδρούπολη ζει και δραστηριοποιείται μια κοινότητα άνω των 800 ατόμων δεύτερης και τρίτης γενιάς καταγόμενων από τα Πετρωτά. Έχει να επιδείξει μια πλούσια 23χρονη συνεχόμενη πολιτιστική διαδρομή και κοινωνική προσφορά στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Επίτιμα Μέλη μας είναι οι: Χρόνης Αηδονίδης, Πασχάλης Λιγούδης, Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ρεγγίδης.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.