Για πόσο ακόμα θα βγάζουν τα παιδιά τους στα … “μανταλάκια” ; !!!

Πόσο ακόμα θα “πουλάνε” τα παιδιά τους στα “φανάρια” της δημοσιότητας για λίγους ψήφους παραπάνω ( προχθές η Μαρέβα εκανε σκειτ στα Ηλύσια Πεδία με την κόρη της για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια στο Παρίσι … );
Αλήθεια, ασχολήθηκαν ποτέ να τα ρωτήσουν, αν πραγματικά το θέλουν; Αλήθεια, ασχολήθηκαν ποτέ να τα ρωτήσουν, αν πραγματικά το θέλουν; Ή περιλαμβάνεται μέσα στις αυτονόητες “υποχρεώσεις”, του να φέρουν το όνομα Μητσοτάκης, με όσα βέβαια εξαιρετικά “προνόμια” τους εξασφαλίζει αυτό στη ζωή τους …
( ΥΓ Φανταζομαι ότι θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα αυτή η … “λύση” για να “έρχονται κοντά” στις γιορτές και οι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες των Ελλήνων που είδαν τα παιδιά τους να ξενιτεύονται αυτά τα χρόνια της κρίσης για να γλιτώσουν από την λαίλαπα της ανεργίας. Όπως και για τους υπόλοιπους νέους στους οποίους επιφυλάσσει την ίδια μοίρα, αν αναλάβει,  ο Κυριάκος να … αναμορφώσει την οικονομία !!!)
Η είδηση από το tlife.gr
Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Στολίζουν δέντρο σε απευθείας σύνδεση με την κόρη τους στη Βαλτιμόρη!
Mπορεί να διευθύνει μια μεγάλη επιχείριση, μπορεί να είναι σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά πάνω απ΄ όλα η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μαμά και λατρεύει να φροντίζει αλλά και να περνάει δημιουργικό χρόνο με τα τρια παιδιά της! Και το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Έτσι μπορεί η μεγαλύτερη κόρη της Σοφία, να λείπει για σπουδές στη Βαλτιμόρη αλλά φρόντισαν να στολίσουν μαζί της το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους μέσω facetime. Η Σοφία ανέβασε μια φωτογραφία τους κι έγραψε: “Στολίζοντας το δέντρο από απόσταση #αντεναπαμεσπιτιμας #οτιμπορουμεκανουμε”
Είναι ξεκάθαρο ότι μετρά αντίστροφα να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές!