Συνεχίζεται η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκίνησε τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, επισκεπτόμενος το νοσοκομείο.
9.30 Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κομοτηνής
Συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής Γ. Φιλιππίδη, είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ. Ο κ. Φιλιππίδης περιέγραψε στον επικεφαλής του Ποταμιού, τα σοβαρά προβλήματα κτιριακών υποδομών που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και επεσήμανε τις προσπάθειες που γίνονται για την εξόφληση σημαντικών οφειλών που υπάρχουν προς ιδιώτες. Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη για πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών και υπαλλήλων.
Μετά τη συνάντηση ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:
«Ν' αρχίσουμε από τα άσχημα, τα οποία μάλλον ξέρετε και τα έχει επισημάνει και ο βουλευτής μας στον νομό ο κ. Ιλχάν. Τα άσχημα είναι ότι το νοσοκομείο είναι πολύ παλιό. Είναι ίσως από τα παλιότερα της χώρας και μάλλον δεν θα είναι εύκολο να επισκευαστούν οι εγκαταστάσεις του. Θα πρέπει σύντομα να αποφασίσει η κυβέρνηση, να διατεθεί το αναγκαίο ποσό, για να έχει η Κομοτηνή ένα νοσοκομείο, όπως της αξίζει. Σ' ένα νέο χώρο, ένα σύγχρονο κτίριο που θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες υγείας που έχει ο νομός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το αίτημα στη Βουλή όσο πιο πιεστικό γίνεται. Όμως, είναι θετικό που έχει επιλεγεί στη διοίκηση αυτού του νοσοκομείου, που έχει πολλά προβλήματα, ένας νέος άνθρωπος που φαίνεται να ξέρει πώς είναι να διοικείς ένα μεγάλο νοσοκομείο. Θα του συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε, για να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις μέχρι να φτιαχτεί ένα σύγχρονο νοσοκομείο. Στα ζητήματα της υγείας δεν χωρούν παραγοντισμοί και κομματισμοί. Πρέπει να φύγουμε από την εποχή που τα νοσοκομεία τα διοικούσαν οι πολιτευτές των κομμάτων. Από την πλευρά του βουλευτή μας υπάρχει μία συνεχής φροντίδα με αναφορές και Ερωτήσεις στη Βουλη για να προστεθεί δυναμικό στο νοσοκομείο. Κάτι έχουμε καταφέρει και θα ενημερώνεστε για αυτήν την προσπάθεια μας».
Ερώτηση: Πολλές επισκέψεις πολιτικών αρχηγών στην Θράκη έχουμε τις τελευταίες μέρες...
«Η δική μας περιοδεία μπορεί να σας διαβεβαιώσει και ο βουλευτής είχε προγραμματιστεί πολύ καιρό πριν και δεν νομίζω ότι θα έχουμε εκλογές».