Μεγάλη ένταση στον Πειραιά

Πόλεμος Φασούλα - Σγουρού

Μεγάλη ένταση επικρατεί στον Πειραιά, με το Φασούλα να δηλώνει ότι «δε θα μείνει σιωπηλός», ενώ πριν από λίγο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σγουρού, ο αντιδήμαρχος Πειραιά, Αντ. Αρώνης απέσυρε της υποψηφιότητά του με αιχμές.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Αρώνης τονίζει ότι «στις 6 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στην αντιπεριφέρεια Πειραιά του δημάρχου, Παναγιώτη Φασούλα. Με αυτό το σκεπτικό και τις διαβεβαιώσεις του κ. Σγουρού, αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Στη χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών, με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο κ. Φασούλας κόπηκε από υποψήφιος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου».

Παρότι οι πληροφορίες λένε ότι τελικά ο Φασούλας δε θα κατεβάσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ο πόλεμος μαίνεται στον Πειραιά στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης με Μιχαλολιάκο – Μαντούβαλο.
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια