Αυτό το τρελό αγόρι … ήθελαν να «καθαρίσουν» οι Ρώσοι;


Τους Ρώσους τους αγαπάμε! Τους Σοβιετικούς ακόμη περισσότερο. Αλλά οι μυστικές τους υπηρεσίες … μυρίζουν βότκα! Γιατί;



Δεν εξηγείται αλλιώς, καθώς η FSB (πρώην KGB) σχεδίαζε την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή σε συνεργασία με την Μοσάντ και τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες! Αυτή βέβαια τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρόσφατα το πολιτικό περιοδικό «Επίκαιρα», επικαλούμενο διαρροές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες! Αποκάλυψη, η οποία όμως τώρα επιβεβαιώνεται, καθώς πριν λίγες ημέρες, βγήκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση των Ρώσων.
Στα έγγραφα αποκαλύπτονται τα ακόλουθα:
«Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των Καραμανλή, Putin και Parvanov, κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:
• Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του, εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας TOYOTA HIACE, χρώματος μπεζ, το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας ), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (Κώστας Καραμανλής) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίας επαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.
• Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαίνοντα στο παραπάνω όχημα άτομα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής, συνοδευτικά οχήματα, άτομα συνοδείας κ.λ.π στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου), τόσο το μήνα Μάρτιο, όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια