Δολοφονία στην περιοχή Κάστα Κατακόλου, κοντά στο παλιό εργοστάσιο της Κεράμικα


Στα ίχνη ενός ατόμου βρίσκεται η Αστυνομία αυτή τη στιγμή κοντά στο παλιό εργοστάσιο της Κεράμικα. Η Αστυνομία μετά απο καταδίωξη πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή έλεγχο πίσω απο το παλιό εργοστάσιων πιάτων στην Εθνική οδό Πύργου-Κατακόλου.
Ένοπλοι άνδρες της αστυνομίας έχουν απλωθεί σε όλη την περιοχή.
Να σημειωθεί οτι έχουν φτάσει άνδρες απο την Πάτρα για την βόηθεια στην σύλληψη.
Πάντως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η αστυνομία αναζητά έναν ναρκωμανή άνδρα ο οποίος έχει διαπράξει δολοφονία.
Νεώτερα αργότερα
Νεώτερη ενημέρωση 19:41
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iliaoikonomia.gr η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη ενός άνδρα (ίσως έχει πιαστεί αυτή τη στιγμή) ο οποίος σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του. Το έγκλημα διαπράχθηκε μετα από έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στη 56 χρονη μητέρα και τον 35
χρονο γιό ό οποίος και την πυροβόλησε με κυνηγετικο όπλο -που είχε παράνομα στη κατοχή του- μια φορά στο κεφάλι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πύργου έχει φτάσει και Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο δράστης κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και η δολοφονία διαπράχτηκε στην περιοχή Γρανιτσέϊκα Ηλείας (κοντά στον τόπο έρευνας που κάνει η Αστυνομία αυτή τη στιγμή).
Νεώτερη ενημέρωση: 21:03
Ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται. Η άτυχη γυναίκα δούλευε επί χρόνια στο εργοστάσιο της Κεράμικα και έμενε στην περιοχή πίσω απο το εργοστάσιο.
Την στιγμή του συμβάντος στο σπίτι υπήρχε και άλλο ένα άτομο (πιθανότατα θεία του δράστη).
Απο ομιλία του Iliaoikonomia.gr με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ανέφερε οτι μετέβη στον Πύργο και για το συμβάν που έγινε το μεσημέρι (του 65χρονου απο το Επιτάλιο) επειδή ήταν κάτι ασυνήθιστο, καθώς παρόμοιες ληστείες πραγματοποιούνται κατά τις βραδυνές ώρες όταν η επιχείρηση έχει τις εισπράξεις της ημέρας. Ενώ για το συμβάν στην περιοχή της Κάστας Κατακόλου ανέφερε οτι συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια