Πολυκατοικία: Η Ελλάδα και οι Δύο… Μόνιμοι Διαχειριστές της!

Οι Δύο Μόνιμοι Διαχειριστές της Πολυκατοικίας που λέγεται «Ελλάδα» κάθε χρόνο επιβάλλουν σύμφωνα με τον Κανονισμό της Πολυκατοικίας που οι ίδιοι συνέταξαν, τις εξής Πρακτικές:
1) Νέες Αυξήσεις Κεφαλαίου (Νέους Φόρους) με τη δικαιολογία ότι το Κεφάλαιο δεν  καλύπτει τις Δαπάνες της Πολυκατοικίας!
2) Επί πλέον, κάθε χρόνο Δανείζονται… Νέα Δάνεια για να καλύψουν τα παλιά και για να καλύψουν τα Νέα Έξοδα που Προσθέτουν, αυξάνοντας το συνολικό χρέος της Πολυκατοικίας, υποθηκεύοντας παράλληλα τα διαμερίσματα των Ιδιοκτητών!

3) Επί πλέον, εισπράττουν δισεκατομμύρια από «Επιδοτήσεις» της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τσεπώνονται και αυτά στα άδυτα της Διαχείρισης που ασκούν!
4) Οι δυο διαθέτουν χιλιάδες Εταιρείες με Μετόχους άγνωστους, αφοσιωμένους οπαδούς των πρωτοκλασάτων Βουλευτών και  Συνδικαλιστών με τις οποίες τροφοδοτούν κατά αποκλειστικότητα την Πολυκατοικία (το Κράτος) από καρφίτσες μέχρι… υποβρύχια…αυξάνοντας τα Έξοδα της Πολυκατοικίας… δέκα φορές επάνω! Απαιτούν,  να Κερδίζουν πάνω από 1000% πλέον των γνωστών περιθωρίων Κέρδους της Αγοράς για να μπορούν να «λαδώνουν» όλη την κλίμακα των εμπλεκομένων υπαλλήλων!
4) Και όχι μόνον! «Μονοπωλούν» το Σχεδιασμό και τις Τροποποιήσεις του Κανονισμού της Πολυκατοικίας (Το Σύνταγμα), ώστε να μην υπάρχει κανένας Μηχανισμός Ελέγχου του είδους της Διαχείρισης που ασκούν!
5) Και, το χειρότερο από όλα, οι «Δύο Μόνιμοι Διαχειριστές» της Πολυκατοικίας που λέγεται Ελλάδα, φρόντισαν να χειραγωγούν, ο κάθε ένας, τις ψήφους ενός μεγάλου αριθμού των Ιδιοκτητών προσφέροντας και εξαγοράζοντας τις ψήφουςτους, για να εκλέγονται, κατά αποκλειστικότητα, πότε ο ένας και πότε ο άλλος!
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.
Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Όμως είμαστε «Σκόρπιοι» και τελείως «Αδύναμοι» στο έλεος της Συντριπτικής Μειοψηφίας των δύο Κομμάτων Εξουσίας, που είναι πολύ καλά Οργανωμένοι. Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα να «Συσπειρωθούμε» για να τους διώξουμε για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα!
ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια