Ο Μάνος συζητά με τη Ντόρα


Σε συζητήσεις με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τη Δημοκρατική Συμμαχία, για μια στρατηγικού χαρακτήρα πολιτική συνεργασία, βρίσκεται ο επικεφαλής της «Δράσης» Στέφανος Μάνος, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της «Ημερησίας του Σαββάτου».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο πολιτικοί φορείς βρίσκονται σε προχωρημένες ζυμώσεις, προκειμένου μετά
τις γιορτές να καταλήξουν στη σύνταξη κοινής διακήρυξης για τις μεταρρυθμίσεις και τις σημαντικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.
Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας είναι αρκετά πιθανό ο Στέφανος Μάνος να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία θα δώσει μια δύσκολη μάχη για να εξασφαλίσει την είσοδό της στη Βουλή, στις επερχόμενες εκλογές.
Η πολιτική σχέση της Ντόρας Μπακογιάννη και του Στέφανου Μάνου υπήρξε διαχρονικά πολύ καλή, και αρκετοί πίστευαν ότι ο σημερινός επικεφαλής της «Δράσης» θα συμμετείχε στο αυτόνομο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στο οποίο προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω του Μνημονίου.
Το «συνοικέσιο» δεν προχώρησε τότε, όπως ούτε με τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, για τον οποίο επίσης οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα είχε κεντρικό ρόλο στη χάραξη της στρατηγικής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Αντί για τους δυο βετεράνους πολιτικούς, που κινούνται στον χώρο του φιλελευθερισμού, η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε να στηριχτεί σε στελέχη που επί σειρά ετών βρίσκονταν στο πλευρό της. Και πλέον, να αναζητεί «προσθήκες», ώστε να διευρύνει το ακροατήριο και να βελτιώσει τις εκλογικές προοπτικές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η ΔΗΣΥ είναι κομμα, η Μπακογιάννη είναι η σημαντικότερη αστός πολιτικός σήμερα, είναι κουτό άνθρωποι με μυαλό να μη καταλαβαίνουν ποιός μπορεί και πρέπει να ηγείται μιας φιλελεύθερης προσπάθειας για να μη καταλήξει μια παρ'ες στο Κολωνάκι, αλλά ένα σημαντικο κοινοβουλευτικό κομμα ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου