«Ο Πέτρος Μαντούβαλος στα γραφεία του κινήματος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος επισκέφτηκε συνοδευόμενος από τον τ. Υφυπουργό Εργασίας και Ανεξάρτητο Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο τα γραφεία του Κινήματος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ όπου συναντήθηκε με τον Ν. Νικολόπουλο και το προεδρείο του κινήματος. ο Νίκος Νικολόπουλος υποδέχθηκε τον Π. Μαντούβαλο με τα εξής λόγια: «Ένιωσα ότι είχα υποχρέωση να καλέσω εδώ το Προεδρείο του Κινήματος της Ανατροπής, τους στενούς συνεργάτες προκειμένου να μοιραστώ τη μεγάλη χαρά και συγκίνηση γιατί εγώ έτσι νιώθω κι αυτό πιστεύω ότι θα νιώσουν όχι μόνο οι παρόντες αλλά και οι χιλιάδες φίλοι της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος. Σήμερα τη δάδα την παίρνουν άξια και ικανά χέρια που μπορούν να οδηγήσουν όλους μας στο ποθούμενο και το ποθούμενο δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτού του σάπιου κατεστημένου που σε συνεργασία με τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δυνάστες δανειστές μας έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Με μια φωνή εδώ θα πούμε ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ότι αναγνωρίζουμε σε εσένα την πρωτοκαθεδρία, ότι με εμπιστοσύνη θα ακολουθήσουμε το βηματισμό και τον οδικό χάρτη για να περάσουμε τις συμπληγάδες. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας αλλά και στις δικές σου ότι αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος, αφού θα είναι ουσιαστικά ο προάγγελος της μάχης των μαχών που είναι οι Ευρωεκλογές.»

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συντονιστής του Κινήματος της Ανατροπής ο κ. Κανελλάκης Γεώργιος ο οποίος καλωσόρισε τον Πέτρο Μαντούβαλο, δηλώνοντας πως «ως εκπρόσωπος του Κινήματος της Ανατροπής σας καλωσορίζω στον κοινό μας αγώνα και χαιρετίζω την υποψηφιότητά σας. Σας δηλώνουμε εξαρχής ότι θα είμαστε στο πλευρό σας, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, έχουμε εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητά σας και η ανακοίνωση της υποψηφιότητά σας μας δίνει αισιοδοξία και σιγουριά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλό αγώνα, έχουμε μια δύσκολη πορεία μπροστά μας αλλά θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους».

Έπειτα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος είπε πως σαν άνθρωπος φαίνεται και είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, πως μπαίνει στη φωτιά πολύ εύκολα και πως έτσι πρέπει να είναι ένας πολιτικός, δηλαδή να μπαίνει στη φωτιά για να τη σβήσει. Με τον κ. Νικολόπουλο, το συνάδελφο και φίλο του, έχουν μόνο κοινούς αγώνες. Συνέχισε λέγοντας πως «μαζί πάμε αντίθετα σε ένα σάπιο περιβάλλον και σε όλα τα υπόλοιπα. Και ναι , σε αυτό το περιβάλλον μέσα από κάποιες διαδικασίες πήγα να συνθλιβώ και να καταστραφώ κι εγώ κι η οικογένειά μου κι ολόκληρη η ζωή μου και θα υποστούμε και κριτική και επιθέσεις αλλά αυτά δε με απασχολούν».

Έδωσε κουράγιο στο επιτελείο του Κινήματος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ τονίζοντας: «δε θα συναντήσουμε δυσκολίες. Ό,τι δυσκολία κι αν συναντήσουμε στο πρόσωπό μου, εγώ θα είμαι κυματοθραύστης αυτής της διαδικασίας και δε με φοβίζει τίποτα. Εγώ θα συνεχίσω αυτό που ξεκίνησε ο κ. Νικολόπουλος, μαζί με τους φίλους του και τους καλούς συνεργάτες της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, θα διατηρηθεί το όνομα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, αυτής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Είναι πάρα πολύ όμορφη προσπάθεια και την παρακολουθούσα όχι μόνο εγώ αλλά και πολύς κόσμος και είναι σίγουρο ότι θα ήταν και πολύς κόσμος ούτως ή άλλως μαζί μας».

Υποσχέθηκε στο Προεδρείο του Κινήματος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ «θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, την εμπειρία μου και το συναίσθημά μου. Ο μέσος Έλληνας οικογενειάρχης αγωνιά για το πώς του ξημερώνει η επόμενη μέρα. Μπορούμε να πάμε μαζί, όσους μπορέσουμε να προσεγγίσουμε θα το κάνουμε, τεμπέληδες δεν είμαστε, δουλειά ξέρουμε να κάνουμε, εργαζόμενοι είμαστε.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Νικολόπουλο λέγοντας ότι τον εκτιμά πολύ και ότι το γεγονός ότι ένας Βουλευτής χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και πως όταν δεν εξελέγη βουλευτής πήγε την επόμενη μέρα στην Τράπεζα όπου κι εργαζόταν ενώ όλοι τον γύρευαν στο δρόμο μήπως θα κακολογούσε το σύστημα, είπε επίσης ότι αυτά τα πράγματα ο κόσμος δεν τα γνωρίζει.

Εν συνεχεία δήλωσε πως είναι προτιμότερο να μιλάμε με τα μάτια όλοι εμείς, να μιλάμε για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «ότι επιθυμείς, Νίκο, θα το ακούω, θα το πράττω και θα συνεργαζόμαστε γιατί χαίρομαι πάρα πολύ που με φιλοξενείτε σε αυτό το τραπέζι. Είμαστε μαζί για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια