Σοσιαλιστική Προοπτική : Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να εκφράζει συμβολικά την αλλαγή που έφερε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Ο ελληνικός λαός βρίσκεται ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του. Κάθε κίνηση και απόφαση αυτή την περίοδο θα επηρεάσει τις εξελίξεις στη χώρα μας σε βάθος χρόνου.
Η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή στη λειτουργία του κοινοβουλίου. Ειδικότερα τώρα που ο ελληνικός λαός δίνει συνεχείς μάχες για την εθνική αξιοπρέπεια και τη σωτηρία της πατρίδας, αποτελεί κομβικό σημείο για την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα.
Η «Σοσιαλιστική Προοπτική» εκφράζει δημόσια την αντίθεσή της σε κάθε προσπάθεια αναστήλωσης διαφόρων ερεισμάτων του παλαιού καθεστώτος μέσω της επιλογής προσώπου για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας που θα σχετίζεται με τους μηχανισμούς εξουσίας του καθεστώτος της συναλλαγής και της διαφθοράς.
Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να εκφράζει συμβολικά την αλλαγή που έφερε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός, για μια  πατρίδα ανεξάρτητη και κυρίαρχη, για μια κοινωνία δίκαιη και δημοκρατική, να είναι φορέας ηθικής ακεραιότητας και πρόσωπο εγνωσμένου κύρους στο εσωτερικό και εξωτερικό και με την παρουσία του να μπορεί να συμβάλλει στην πολιτική και ηθική αναβάθμιση της πατρίδας μας στο διεθνές στερέωμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια