Σεμινάριο για το Γκότζι Μπέρι στη Θεσσαλονίκη

Ο Καθηγητής Γεωπονίας κ. Γιώργος Δαουτόπουλος και συγγραφέας του βιβλίου «Η Καλλιέργεια του Γκότζι», διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών για καλλιεργητές Γκότζι και ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στη καινούργια καλλιέργεια. Το σεμινάριο δεν είναι απλά ένα τυπικό σεμινάριο διότι απομυθοποιεί τη καλλιέργεια του Γκότζι, επισημαίνει τα σοβαρά προβλήματα που μπορούν να ανακύψουν από την ανεξέλεγκτη εισαγωγή φυτών, διότι ήδη εμφανίστηκαν σοβαρές ασθένειες, ενώ πολλοί είναι αυτοί που φύτεψαν άλλα φυτά. Επίσης παρέχει εξονυχιστική και ασφαλή γνώση σε όσους θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους στο Γκότζι Μπέρι.
 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα πλήρες γεύμα στη φημισμένη Ταβέρνα ΚΟΡΥΦΗ όπου και θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, πλήρης φάκελος με σημειώσεις ιδιαίτερα για τη βιολογική καταπολέμηση και τον έλεγχο εχθρών και ασθενειών, καθώς και το βιβλίο του κ. Δαουτόπουλου με θέμα την Καλλιέργεια του Γκότζι. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και του γεύματος και μετά από αυτό θα γίνει διεξοδική συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο daoutop@otenet.gr ή στα τηλέφωνα 2310-673-922 και. 6976793909. Η κατάθεση του κόστους του σεμιναρίου γίνεται στο λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς (IBAN): GR44 0172 2020 0052 0201 7271 202

 Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες δεν θα είναι περισσότεροι από 20. Θα απονεμηθούν και βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης μετά από γραπτές εξετάσεις. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν λαχανόκηπο στο σπίτι τους ή έχουν ένα μικρό αγρόκτημα γιατί ένα μεγάλο μέρος του σεμιναρίου θα αναφέρεται στη φροντίδα του εδάφους που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της γεωργικής παραγωγής.

Πηγή:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια