Ο απόλυτος αιφνιδιασμός του Ραγκούση από τον Βενιζέλο

Πώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άναψε φωτιές στον υπουργό Μεταφορών

Μαζί με το μέτωπο των ιδιοκτητών ταξί, ξαφνικά, στο υπουργείο Υποδομών αντιλήφθηκαν ότι ανοίγει εκ νέου και το μέτωπο των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ και βυτιοφόρων. Ο λόγος; Σύμφωνα με τις προχθεσινές ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται κάθε διάστημα προσαρμογής στην νέα κατάσταση πραγμάτων, που είναι το άμεσο άνοιγμα τωνκλειστών επαγγελμάτων. Κατά συνέπεια, στην περίπτωση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, η τριετία, που τους είχε δοθεί ως περίοδος προσαρμογής, εξαλείφεται.
Μόνο που αυτό αποτελεί casus belli για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ζητήσει να έρθουν σε επαφή με το υπουργείο Υποδομών, για να πληροφορηθούν τα καινούργια δεδομένα.
Από το ίδιο το υπουργείο στο μεταξύ, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους, για το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκαν, αφού στην πραγματικότητα ούτε οι ίδιοι γνώριζαν γι αυτή την κρίσιμη παράμετρο, πριν την ανακοινώσει ο υπουργός Οικονομικών. Αντιλαμβάνονται λοιπόν ότι σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να κληθούν να διαχειριστούν μια εκρηκτική κατάσταση, κατά την οποία «ό,τι κινείται» θα βρίσκεται στους δρόμους και θα …απεργεί!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια