Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Γιώργος Παπανδρέου βυθίζει τη χώρα»


«Θυμάμαι πριν από τριάντα πέντε χρόνια, το 1976, ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού είχε πει το τότε αμίμητο «βυθίσατε το ΧΟΡΑ». Σήμερα ο Γεώργιος Παπανδρέου βυθίζει τη χώρα και μαζί με τη χώρα βυθίζει και την Ευρώπη και το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Και όλα αυτά από μία απόφαση και μόνο: να ζητήσει την προκήρυξη δημοψηφίσματος για την επικύρωση της απόφασης της 27ης Οκτωβρίου». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Β’ Αθήνας και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, προχθές, 3 Νοεμβρίου, στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, πριν η ΝΔ αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Βουλή. 


      Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ανεύθυνη τη στάση της Κυβέρνησης, τονίζοντας παράλληλα ότι «η ΝΔ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ο Πρόεδρός της πρότεινε ξεκάθαρα την ανάγκη να δημιουργηθεί μια μεταβατική κυβέρνηση, η οποία πρώτα απ’ όλα θα κοιτάξει να βουλώσει την τρύπα και δεν θα αφήσει το καράβι να βουλιάξει».  
      «Δυστυχώς, μέχρι στιγμής ο Πρωθυπουργός έχει δείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του. Προφανώς, έχει κάποιου είδους παράξενη, ιδιοκτησιακή σχέση με το κόμμα και με την πρωθυπουργία» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια