Ο κάθε Ντόλιος.....

Από τη στήλη Μικρογνωμικά της εφημερίδας "Η Γνώμη"
Ο "Καλλικράτης" φαίνεται πως ακόμη και τώρα προκαλεί "ετεροχρονισμένα" συναισθήματα θυμού,αλλά και σκέψεις για αλλαγές που μπορούν να γίνουν, καθώς η "φαγούρα" συνεχίζεται .
Παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης, είναι ο κεντρικός δήμος του νομού μας, ο δήμος Σουφλίου, οι κάτοικοι του Τυχερού δεν δείχνουν ευχαριστημένοι από το νέο
μοντέλο"¨καθώς το δικό τους υπήρξε πρωτοπόρο.Μέσα  στο κλίμα αυτό και οι  δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Σπύρου  Δέδογλου έγιναν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Για το δήμαρχο, είπε πως στο μόνο πεδίο στο οποίο σημειώνει επιτυχίες είναι το πεδίο των "κατεδαφίσεων", και λειτουργεί ως κοινοτάρχης της δεκαετίας του 60, ενώ από τα βέλη του δεν γλύτωσε ούτε και ο πρώην υφυπουργός."Ο Καλλικράτης δεν  μπορεί να λειτουργήσει γιατί ο κάθε Ντόλιος το έχει αποφασίσει είπε μεταξύ άλλων".
Ο ίδιος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει τη γνώμη του για τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης, ακόμα κι αν οι δηλώσεις του γίνονται σε περίοδο "αυξημένης επικινδυνότητας"εξ' αιτίας του καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών.
Ι.Π

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια