Προσπάθησε να τον δηλητηριάσει την ώρα του σεξ!


Μια γυναίκα από την Βραζιλία έβαλε δηλητήριο στο… αιδοίο της με σκοπό να σκοτώσει τον σύζυγό της την ώρα του σεξ!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του συζύγου της, του ζήτησε να της κάνει στοματικό έρωτα κατά την διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, όμως την ώρα που έσκυψε, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όπως είπε στην κατάθεση του, του ήρθε μια παράξενη μυρωδιά  και αμέσως σταμάτησε. Την «βούτηξε» και την μετέφερε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς, όπως είπε, η γενικότερη συμπεριφορά της τις τελευταίες μέρες ήταν περίεργη.

Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πώς είχε τοποθετήσει δηλητηριώδη ουσία.

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες του δικαστηρίου με τους περισσότερους να απορούν τι θα υποστηρίξει η κατηγορούμενη στην απολογία του…
Star.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. τα παρακάτω έχουν κάποια σχέση:
    εμένα με δηλητηριάζει σπείρα γειτόνων με κυβερνητικές εντολές για λόγους διαπλοκής στο δημόσιο που εργάζομαι. Με εγκαταστάσεις διαχέουν στο διαμέρισμά μου χημικό νέφος που είναι ορατό κ με κάμερα, έχουν ρύθμιση ώστε να το εξαφανίζουν όποτε θέλουν. Δεν βγαίνει με εξαερισμό του σπιτιού. Διαχέουν επίσης οσμές βόθρου(όπως αυτή τη στιγμή που σας γράφω), καυσίμου, βενζίνης, ναρκωτικών κάνναβης κα. Διαχέουν στο διαμέρισμά μου ισχυρές ακτινοβολίες κ μέσω της ΔΕΗ με εγκαταστάσεις που αυξάνουν την τάση του ρεύματος και άλλα πολλά απερίγραπτα βασανιστήρια κ όμως αληθινά. Ακόμα δεν μπορώ να αγοράσω αναψυκτικά αφού νοθεύονται κατ εντολή κ τα οποία όταν πίνω κάποια από αυτά προκαλούν κάψιμο στον στοματοεισοφάγο. Το νερό επίσης μέσω ΕΥΔΑΠ σύμφωνα με υπόνοιες κ στοιχεία. Για όλα αυτά γνωρίζει πολύς κόσμος αλλά η αμοιβή είναι ικανοποιητική για τον καθένα ξεχωριστά προς εξασφάλιση της σιωπής. Εάν δεν σωπαίνουν υπάρχουν κ άλλοι τρόποι σιωπής. Μου ρίχνουν στο δρόμο όταν οδηγώ ακτινοβολίες βλ. https://www.youtube.com/watch?v=6OVRiBrpQ8g όταν θα ανοίξετε αυτή την οργανωμένη ηχητική δουλειά μου στο προφίλ μπορείτε να δείτε κ άλλα βίντεο εάν πατήσετε πάνω του.
    να συμπληρώσω ότι τα αδέλφια έχουν πλουτίσει από τα βασανιστήρια της αδελφής τους κ της μάνας τους επειδή έτσι θέλει η εξουσία. Κ έχουν πλουτίσει κ πολλοί άλλοι με αυτή τη δουλειά που έχουν αναλάβει ενώ κάποιοι άλλοι που δεν γνωρίζουν πως βγαίνουν τα λεφτά, παλεύουν με το μεροκάματο καθημερινώς.
    συμπληρώνω ότι η αντίδραση η δική μου είναι να γράφω ενημερώνοντάς σας, αφού η αστυνομία έχει συμμετοχή στο έργο που περιγράφω. Στοιχεία για αστυνομικούς με κάμερα κ εικόνα στο σπίτι μου, που έχω καταγγείλει, αλλά απόλυτη σιωπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου