ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ Η "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΗ Α.Μ.Θ."
Κλιμάκιο του ψηφοδελτίου του Εβρου της "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" με επικεφαλής τον υπ. Περιφερειάρχη ΚΩΣΤΑ ΜΟΡΦΙΔΗ και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Έβρου ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΥΚΑ και υπ. περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης περιόδευσε την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Απρίλη στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. Επισκέφτηκε το παζάρι  και τα καταστήματα των δύο πόλεων , μοίρασε ενημερωτικό υλικό τόσο για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές, όσο και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  που δεσμεύεται να υλοποιήσει σαν Κυβέρνηση της Αριστεράς για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (καταστήματα, έμποροι, βιοτέχνες κ,α,) που βρίσκονται σε απόλυτη απόγνωση εξ αιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ.

Η ανταπόκριση από τους πολίτες ήταν ζεστή και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης και τις προτεραιότητες που έχει  η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ   για την στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής κ.α.
Το πρωϊ της ίδιας μέρας, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο από την Διευθύντρια κ. Κακαλή, τον Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών και εκπρόσωπο των γιατρών κ. ΚΩΣΤΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ  και τον Πρόεδρο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο κ. ΣΤΑΘΗ ΣΤΑΜΟ. Οι εκπρόσωποι της "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική στο θέμα της υγείας και ειδικότερα στην υποβάθμιση και διαδικασία για κλείσιμο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου,εξέφρασαν την πεποίθηση ότι μόνο με πολιτική λύση δηλ. με ανατροπή της Κυβέρνησης θα δικαιωθούν οι αγώνες των γιατρών, των εργαζομένων στο νοσοκομείο και του λαού του Βορείου Εβρου και εξέφρασε την πλήρη στήριξη στις κινητοποιήσεις του Ιατρικού κόσμου και της τοπικής κοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια