ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟ 1971

Η πραγματικά σπάνια αυτή φωτογραφία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στους φίλους του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης για να θυμίσει τις ιστορικές στιγμές που έχει προσφέρει το άθλημα αυτό στην πόλη μας.

1971 : Ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό που την εποχή εκείνη σάρωνε τα πρωταθλήματα (1970, 1971, 1972, 1973). Στην δεύτερη χρονιά της συμμετοχής της ομάδας στην Α΄ Εθνική Κατηγορία ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα Βόλεϊ και κατακλύζει το ανοικτό γήπεδο Βόλεϊ (που βρίσκεται απαξιωμένο μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου).

           Οι φίλαθλοί εκτός από αυτούς που φαίνονται στη φωτογραφία, βρισκόταν περιμμετρικά του γηπέδου ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και όπου αλλού υπήρχε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

1978: Μετά από 7 χρόνια παρουσίας της ομάδας στην Α΄ Εθνική Κατηγορία κατασκευάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης βοηθώντας την να ανεβεί επίπεδο, να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

         Αν και πέρασαν 36 χρόνια από την κατασκευή του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη η κατάσταση παραμένει η ίδια παρά τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ όλων των αρμόδιων φορέων της πόλης για την δημιουργία ενός νέου Κλειστού Γυμναστηρίου.

 ''ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ'' 
που είναι αναγκαίο και δικαιούται η Αλεξανδρούπολη, για να κάνει το επιπλέον άλμα, ακόμη παραμένει στα συρτάρια των υπηρεσιών....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια