''Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014''

πρόσκληση για τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στη προετοιμασία της ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ– ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
¨Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ  των  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014¨
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Μια γιορτή για μεγάλους και κυρίως για τους μικρούς μας φίλους, μέσα στο ΠΝΕΥΜΑ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, που θα μοιράσει όπως και πέρυσι πολλά χαμόγελα, εκπλήξεις και δώρα στα μικρά παιδιά.
Σας καλούμε όλους στην εκδήλωση '' Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014'' που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου ώρα 19:00 στο χώρο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη 2). 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Γραφείο Σ.Ε.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τον Σύλλογο ''ΑΡΓΩ''. Έχει την υποστήριξη του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Νομού Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του ¨Πολυκοινωνικού¨ του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Γίνεται υπό την αιγίδα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΚΡΟΠΟΛΗ. 
Σας περιμένουμε όλους 
μικρούς και μεγάλους 
στην παιδική  εκδήλωση/διαγωνισμό
 ''Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014'' 
που θα περιέχει πολύ διασκέδαση, 
γέλιο, χορό, πάρτι,
νόστιμες λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις!!!
Ο κόσμος να είναι γεμάτος με χρώματα και χαρούμενα παιδιά.¨
Με αυτό το σύνθημα και με έμπνευση το γραφείο Σ.Ε.Μ. του Δήμου Αλεξανδρουύπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΑΡΓΩ¨ φέτος διοργανώνει ποικίλες δράσεις για τους μήνες Οκτώβριο,  Νοέμβριο και Δεκέμβριο για τους μικρούς μας φίλους, με διάφορες παιδικές εκδηλώσεις και δημιουργικές απασχολήσεις.
Λειτουργούν διάφορα  εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών με στόχο να αναπτύξουμε στα παιδιά τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, την ευαισθησία, τον σεβασμό…
Όλες οι δράσεις αγκαλιάστηκαν από την αρχή από όλα τα παιδιά!!! 
Από τις 04 Οκτωβρίου έως 19.12.2014 (μέρα της εκδήλωσης) το πρόγραμμα των δράσεων είναι το εξής:
•           ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ για παιδιά από 5 έως 15 ετών. Τα μαθήματα διοργανώνονται από μέλη του Συλλόγου ''ΑΡΓΩ'' και εθελοντές του γραφείο Σ.Ε.Μ. ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30 έως  12:00
•           ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ  γίνονται κάθε Κυριακή και ώρα 12:00 έως  14:00. Οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών διακοσμούνται με τα χρώματα που μάθανε στα μαθήματα ζωγραφικής και οι συγκεκριμένες κατασκευές θα είναι ΔΩΡΑ ''ΕΚΠΛΗΞΗ'' για τους γονείς την ημέρα της εκδήλωσης. Επίσης θα υπάρχει ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα. Τα δώρα θα είναι χειροτεχνίες που έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι ή κάποιο από τα παιχνίδια που έχουν ήδη στα σπίτια τους.)
• Μαθήματα μικρής Πριγκίπισσας και Μικρού πρίγκιπα            με στόχο  αφύπνιση της σωστής και όμορφης κίνησης. Κάθε Σάββατο μετά το μάθημα της ζωγραφικής.
•           Λειτουργία καλλιτεχνικών ομάδων  αφύπνισης  λογού μέσω προετοιμασίας θεατρικής παράστασης με σπουδαίο μήνυμα. Οι πρόβες της θεατρικής παράστασης γίνονται στο χώρο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης  κάθε Κυριακή  12:00 έως 13:00.
•           Τα παιδιά μαθαίνουν στο σπίτι να φτιάχνουν γλυκά με αγάπη και φαντασία με τους γονείς τους. Τα γλύκα με τις καλύτερες παραδοσιακές χριστουγεννιατικες συνταγές θα μοιραστούν στο χώρο της εκδήλωσης όπως και πέρυσι.
•           Η προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨ για ένα ¨Παραδεισένιο Κόσμο που μας ενώνει¨ με πολιτιστικές δράσεις, δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης, θα συνεχιστεί  στο χωριό του Αϊ Βασίλη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας σε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από 06.12.2014 έως 01.10.2015.

Στην εκδήλωση του 2013 συμμετείχαν 300 παιδιά και όλοι  φύγανε με  δώρα που μας χάρισε ο Μητροπολίτης μας κ. ΑΝΘΙΜΟΣ,  το πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης και επιχειρηματίες. Τους ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε και φέτος την ανταπόκρισή τους . Ελπίζουμε με την βοήθεια όλων και φέτος να καταφέρουμε κάθε παιδί να έχει το δώρο του. 
          
Προσπαθούμε με την φαντασία, την δημιουργικότητα, το χαμόγελο και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, να μαθαίνουμε στα παιδιά  να είναι ευτυχισμένα και με τα λίγα πράγματα που έχουν.
Η προσπάθεια του γραφείου Σ.Ε.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ¨ΑΡΓΩ¨ για ένα Παραδεισένιο Κόσμο που μας ενώνει με πολιτιστικές δράσεις, δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης, συνεχίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά!!! Τα παιδιά θα συμμετέχουν  ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014'' και θα αναδείξουν τα ταλέντα τους στην ζωγραφική, στην γλυπτική, στον χορό, στο τραγούδι, στη ζαχαροπλαστική, σε μικρές θεατρικές παραστάσεις κτλ.
Πιστεύουμε πως ένας νέος θεσμός έχει ήδη γεννηθεί στην πόλη μας, στην Αλεξανδρούπολη.
Με αυτή την σκέψη καλούμε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία μας σε μια σειρά δράσεων για να αναδείξουμε τα ταλέντα των συμμετεχόντων πριγκιπισσών  έως 12 χρονών με τους καβαλιέρους τους  και για τους μικρούς μας δημότες 19/12/2014 και ώρα 19:00  διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Είσοδος ελεύθερη
Δηλώσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό γίνονται δεκτές έως και την ημέρα της εκδήλωσης.
-           Γραφείο Σ.Ε.Μ. - Υπεύθυνη Έλενα Τατεβοσιάν  
-           facebooke Elena Tatevosian
-           Ανοιχτή  γραμμή  Συλλόγου ''ΑΡΓΩ''  6945 44 54 62  τηλ.: 25513 01 461

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια