Ξεκίνησε η Διαδικασία Συγκρότησης «Κοινωνικής Σύμπραξης» στον Έβρο.

Με πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη χθες Δευτέρα 26-01-2015, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης  με αντικείμενο τη συγκρότηση «Κοινωνικής Σύμπραξης» η οποία θα διεκδικήσει της ένταξη της στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής 2014-2020» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής  βοήθειας για τους Απόρους.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, κ. κ. Ειρηναίος Λαφτσής., ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς,o Δήμαρχος Σαμοθράκης, κ. Θανάσης Βίτσας, εκπρόσωπος του Δημάρχου Σουφλίου μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Αντώνης Βαμβακερός και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.
Στη σύσκεψη παρουσιάσθηκαν αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία της «Κοινωνικής Σύμπραξης» και την υποβολή της πρότασης στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και αποφασίσθηκε εταίρος της σύμπραξης να είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Συμφωνήθηκε ότι εάν το ζητήσουν και άλλοι φορείς του νομού, η σύμπραξη να διευρυνθεί με αυτούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια