«Πάρτι» 200 ατόμων στο στρατόπεδο του Προβατώνα

 


Σύσκεψη για κορονοϊό στο ΥΠΕΘΑ

Σύσκεψη για κορονοϊό στο ΥΠΕΘΑ από τον υπουργό που δεν τηρεί τα μέτρα – «Πάρτι» 200 ατόμων στον Προβατώνα που θα επαναληφθεί επειδή το έχασε ένας στρατηγός

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο για την κατάντια μας και όλα μικρά και μεγάλα συμβάλουν σ αυτό. Χθες εν μέσω 865 κρουσμάτων Covid-19, με το προσωπικό σε ετοιμότητα και με το Oruc Reis να σουλατσαρει στα νερά μας, η 7η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ στον Προβατώνα Έβρου έκανε πάτρι για τα γενέθλια της Ταξιαρχίας με τη συμμετοχή περίπου 150 με 200 ατόμων.

Η υποτιθέμενη εξύψωση ηθικού που επικαλούνται οι διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων έχει αντίθετο αποτέλεσμα, λένε στελέχη στο Armyvoice.gr, καθώς η ετοιμότητα έχει ξεπεράσει στον Έβρο του 6 μήνες και το προσωπικό αν μη τι άλλο πρέπει να εκπαιδεύεται ή να ξεκουράζεται και όχι να σύρεται σε εκδηλώσεις.

Το καλύτερο όμως είναι ότι υπάρχει πρόθεση να επαναληφθεί η εκδήλωση, γιατί την έχασε ο διοικητής της πρώτης στρατιάς. Λέγεται λοιπόν ότι θα επαναληφθεί στις 27 Οκτωβρίου.

Κατά τα λοιπά, στο κράτος των Αθηνών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ούτε αυτός κρατάει τα μέτρα, τουλάχιστον σε δημόσιες εμφανίσεις του, ανακοίνωσε ότι συγκάλεσε σήμερα Πέμπτη έκτακτη σύσκεψη για τον καθορισμό δράσεων που αποσκοπούν στην τήρηση μέτρων και την εφαρμογή διαδικασιών προφυλάξεως του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όπως ανακοινώθηκε, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου.

Κουβέντα να γίνεται….

https://faros-24.gr/site/%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-200-%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bc%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81/



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια