Γιατί έρχεται ο Μηταράκης στον Έβρο;


 Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτική και ασύλου Νότης Μηταράκης μετα την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κάνει “Δομή Φιλοξενίας” δίπλα στο ΚΥΤ του Φυλακίου Ορεστιάδας .

Με δελτίο τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου ανακοινώνει την επισκεψη η οποία γίνεται , όπως λέει , με δική του πρωτοβουλία.

Τι θα κάνει εδω ο κ. Μηταράκης αφού λέει ότι η απόφαση της κυβέρνησης θα υλοποιηθεί; Θα έρθει να κάνει “μασαζ” στα στελέχη της Ν.Δ που αντιδρούν; Σε αντίθετη περίπτωση θα έλεγε ότι θα αξιολογηθεί η αντίδραση της κοινωνίας και η κυβέρνηση θα το συζητήσει, αυτός όμως επιμένει στην κυβερνητική απόφαση .

Μάλλον χρειάζονται ενα σεμινάριο στον υιό Μητσοτάκη και στον υπουργό του για το τί σημαίνει Θράκη και ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της .

Το ΔΤ του Πέτροβιτς

ΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στον Έβρο 

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Παναγιώτης Μηταράκης θα μεταβεί στις 16 Ιανουαρίου 2021 για τριήμερη επίσκεψη στον Έβρο, όπου θα έχει επαφές και συναντήσεις με τοπικούς φορείς, με κύριο θέμα τις δομές ΚΥΤ και Προ.Κε.Κ.Α. στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην προστασία των συνόρων και στην μεταναστευτική κρίση. 

Η επίσκεψη του Υπουργού ανακοινώνεται κατόπιν σχετικής πρότασης – πρόσκλησης του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες. 

Σχόλιο για το ΔΤ : Μάλλον θα αρχίσουν τα μεγάλα λόγια για τον Φράχτη , για το έπος του Έβρου και άλλα εύηχα για τα αυτιά των ακροδεξιών.

Θα μετρηθούν όλοι τους με αφορμή αυτό το ζήτημα που δημιούργησε η κυβέρνηση εν μέσω εορτών , οι βουλευτές της Ν.Δ , ο κ. Μέτιος (αν καταλάβει ότι δεν είναι εκπρόσωπος του Μητσοτακη στην ΑΜΘ αλλά περιφερειάρχης, οι δήμαρχοι και τα κομματικά στελέχη της ΝΔ

ΥΓ Φέρτε μας τη Βούλτεψη να λύσει άμεσα το πρόβλημα ……

https://faros-24.gr/site/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια