Ζωντανά απόψε στις 22:00 στα “ΦΑΡΟπολιτικά” ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης


 Σήμερα Παρασκευή 15-1-21 στις 22:00 στα “ΦΑΡΟπολιτικά” ο Γιάννης Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι ο εμπνευστής μιας σημαντικής μεταρρύθμισης, τη “Διαυγειας”, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην διαφάνεια, αφού είναι υποχρεωτική η ανάρτηση στο διαδίκτυο οποιασδήποτε απόφασης του δημοσιού τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να είναι εκτελεστέα

Υπήρξε Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου.Στις 17 Ιουνίου 2011 ανέλαβε Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 

Tον Απρίλιο του 2019 συμμετείχε στην εναρκτήριο εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας αποδεκτή την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία ενός ευρύτερου προοδευτικού μετώπου.Στις 12 Ιουνίου 2019 ανακοίνωσε την κάθοδο του στις εκλογές στην Β’ Πειραιά όπου και εξελέγη και τοποθετήθηκε τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης είναι Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Σπύρος Δέδογλου στη συζήτηση συμμετέχει ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Τεχνική υποστήριξη Πάνος Θρακιώτης

Φυσικά μπορείτε να κάνετε σχόλια ή ερωτήσεις δια μέσω facebook ή youtube από όπου παρακολουθείτε τη ζωντανή ροή και εμείς θα τα μεταφέρουμε στο στούντιο για να απαντήσουν οι προσκεκλημένοι.

Συντονιστείτε στις σελίδες μας στο facebook https://www.facebook.com/faros24 και https://www.facebook.com/tvthrakiotis.gr 

όπως και στο κανάλι μας στο youtube https://www.youtube.com/channel/UC89lUFf9aWpOegh1Er6G1Cg?view_as=subscriber


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια