Ο Βουλγαράκης ζητάει από τον "Ηγέτη" Καραμανλή να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη


Επιμένει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης στην άποψη ότι ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πρέπει να επανασυνδέσει την κεντροδεξιά παράταξη. «Να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα που δεν ξέρω πως θα λέγεται αλλά θα είναι η μεγάλη κεντροδεξιά» τόνισε ο κ. Βουλγαράκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real Fm.
Όπως είπε ο τέως πρωθυπουργός παρέλαβε την παράταξη σχεδόν διαλυμένη μετά την ηγεσία Έβερτ, ότι κατάφερε με πολύ κόπο να τη φέρει σε λογαριασμό και να δράσει ως συνδετικός κρίκος. Ο κ.Βουλγαράκης χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή, ηγέτη που έχει και θετικά και αρνητικά.

«Δεν είπα να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ότι είναι άχρηστος», συμπλήρωσε,  εκφράζοντας την άποψη ότι η πολιτική του προέδρου της ΝΔ έχει μεγάλες δόσεις λαϊκισμού και αμφιθυμίας.
Επιπλέον είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αποτύχει και στην κεντροδεξιά υπάρχει πολυδιάσπαση και «αδυναμία να εμπνεύσει με την πολιτική της ως εναλλακτικός πολιτικός χώρος». Εξήγησε, πάντως, πως το σκηνικό του πολιτικού χώρου μέσα στις εκλογές δεν μπορεί να αλλάξει και εκτίμησε πως υπάρχουν πολλά σχήματα στη Βουλή που δεν θα βγουν όλα στις εκλογές.
πλάκα δεν έχουν? Ασε ρε τον κουρασμένο της Ραφήνας να.... ησυχάσει 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια