Δυσαρεστημένοι του Παυλίδη σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια; Όλα τα πιθανά ονόματα

Σοβαρές είναι πλέον οι πιθανοτητες καθόδου ενός ακόμη, ανεξάρτητου ψηφοδελτίου από δυσαρεστημένους της παράταξης Παυλίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κάποιους αντάρτες ενώ στις φήμες περιλαμβάνονται και κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία για ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που ενέπλεξε μέχρι και τον πρώην Υπουργό Γιώργο Ντόλιο, η βάση των φημών εντοπίζεται σε στελέχη από διάφορους νομούς, κυρίως συμβούλους του Γ. Παυλίδη, που δεν συμπορεύονται πλέον μαζί του και μελετούν τη δημιουργία αυτόνομοου ψηφοδελτίου. Σύμφωνα με την ίδια φημολογία, στη συζήτηση είχε εμπλακεί και η νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, που όμως φαίνεται να απομακρύνεται από τα εν λόγω σενάρια.
Αν ο συνδυασμός ολοκληρωθεί και γίνει πραγματικότητα,  θα αποτελείται από τους περιφερειακούς συμβούλους που, κυρίως, αντιπολιτεύτηκαν την πλειοψηφία, στην περασμένη θητεία.
Πιο αναλυτικά, η κίνηση που φέρεται να έχει ως επικεφαλής τους Π. Ζησίμου από τη Δράμα και τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Κώστα Μιχελή – ο αποκλεισμός του οποίου είχε συζητηθεί έντονα- εμφανίζει – σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί – τον Σάκη Κριτσίνη ως μέλος της.
Τα ονόματα που έχουν γραφτεί:
Λευτέρης Καλλινικίδης (στέλεχος ΝΔ Δράμας)
• Κίμωνας Παπαδόπουλος (Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας)
• Κώστας Μιχελής (Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης)
• Παύλος Ζησίμου (Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας)
• Παναγιώτης Μωυσίδης (Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας)
• Γιάννης Νικολαΐδης (Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης)
• Σάκης Κριτσίνης (πρώην υποψήφιος με τον Γιώργο Παυλίδη στην Ξάνθη)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια