«ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη» το όνομα της παράταξης με επικεφαλής τον Παύλο Μιχαηλίδη

Η Νέα Δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη» ΑΝΑπτυξη – Συμμετοχή – Αλληλεγγύη, με επικεφαλής  τον αρχιτέκτονα - μηχανικό Παύλο Μιχαηλίδη, δίνει στη δημοσιότητα το λογότυπό της μέσα από το οποίο προβάλλονται οι βασικοί άξονες που χαρακτηρίζουν τις αρχές και τους στόχους της.

Ο άνθρωπος, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η δημιουργία, η αγάπη για τον τόπο μας, εκφράζονται μέσα από τα σύμβολα στο λογότυπό μας, που εύγλωττα καταδεικνύουν τις προθέσεις της παράταξης για να αποτελέσουν η Αλεξανδρούπολη, οι Φέρες και η Τραϊανούπολη, έναν σύγχρονο και  ανθρώπινο Δήμο.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πιστεύω ότι η υποψηφιότητα του Παύλου Μιχαηλίδη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, θα αποτελέσει μια πραγματική ανάσα για πολλούς συνδημότες μας , για όλους αυτούς που υποστηρίζουν και αγωνίζονται για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα είναι μοχλός όχι μόνο της οικονομικής ανάπτυξης αλλά μοχλός της κοινωνικής ανάπτυξης, που μέσα από κινηματικές διαδικασίες να συμβάλει καταλυτικά στην πραγματική ισότητα των πολιτιών, στην αλληλοβοήθεια , αλλαλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. chatziel

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου