Ν. Χρυσόγελος: «Το αίμα όλων των ανθρώπων έχει το ίδιο χρώμα. Πολιτισμός, κοινωνική ένταξη και δημοκρατία η απάντηση στην κρίση.»

«Οι δολοφόνοι του Λούκμαν καταδικάστηκαν ισόβια. Ήταν μια σωστή απόφαση. Θα ήταν ακόμα καλύτερα να αναγνωριστεί ότι οι δολοφόνοι κινήθηκαν από ρατσιστικό μίσος. Ξέρουμε όλοι ότι έχει βρεθεί υλικό της Χρυσής Αυγής στο σπίτι τους και οι ίδιοι είναι κατηγορούμενοι μαζί με άλλους για εγκληματικές δράσεις της νεοναζιστικής αυτής συμμορίας. 

Η δικαιοσύνη μαζί με όλη την κοινωνία πρέπει να βάλει τέλος στη ναζιστική και ωμή βία, στο μίσος που κουβαλάει μαχαίρια και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε κοινωνικές συνθήκες βασισμένες στην αλληλεγγύη, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την φιλοξενία, την κοινωνική ένταξη, αλλά και την αλληλοκατανόηση των πολιτισμών. Γιατί το αίμα όλων των ανθρώπων έχει ένα χρώμα. Γιατί η απάντηση στην κρίση δεν μπορεί να είναι μίσος και αίμα, αλλά περισσότερη δημοκρατία και πολιτισμός», δήλωσε ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια