Λ. Λαζόπουλος: «Όποιος δεν υμνεί το σύστημα είναι ΣΥΡΙΖΑ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Συνέντευξη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ερωτήθηκε για την τελευταία πολιτική του τοποθέτηση στο τηλεοπτικό του «Τσαντίρι». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους υποστηρίζουν το παρόν σύστημα και υμνούν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη ”
Συνέντευξη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ερωτήθηκε για την τελευταία πολιτική του τοποθέτηση στο τηλεοπτικό του «Τσαντίρι». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους υποστηρίζουν το παρόν σύστημα και υμνούν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, απαντώντας στο ότι μερικοί τον κατηγορούν ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «Είναι κατηγορία αυτό; Θα μπορούσα κι εγώ να κατηγορήσω όσους παίρνουν θέση υπέρ της ΝΔ. Το έχω κάνει; Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν την ΝΔ», για να προσθέσει με νόημα ότι «Όποιος δεν υμνεί το σύστημα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή κάτι άλλο;».

«Αυτό, για το οποίο ανέφερα, είναι το παρόν σύστημα που κυβερνά τη χώρα 35 χρόνια. Αν κάποιοι θέλουν να βρίσω αυτό που θα έρθει, αν έρθει, ας έρθει με το καλό και λέω ότι ο κάθε σατιρικός καλλιτέχνης σχολιάζει την εξουσία», για να προσθέσει ότι «Τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω. Επιπλέον, δεν είναι ορθό, καθένας που λέει μια χαζομάρα να μπαίνεις σε μια διαδικασία να απαντάς».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, απάντησε και για το «Ποτάμι» του πρώην δημοσιογράφου και νυν πολιτικού αρχηγού, Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας ότι «Δεν το βλέπω καλά. Ο Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, αλλά εδώ λέμε τις απόψεις μας. Είπε τέρμα πια. Σε ποιο πράγμα; Αφού το Μνημόνιο του άρεσε, συμφωνεί με την κατάσταση γιατί νευρίασε;», για να προσθέσει ότι «Αυτό που είπε είναι ως εδώ, δεν θα έρθουν οι άλλοι, θα παραμείνουμε εμείς και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα».

Δείτε το video:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια