Επισκέψεις Κοινωνικής Συμμαχίας στον Έβρο

Το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκαν την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου, το πρωί, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Σταύρος Καβαρατζής και υποψήφιοι της παράταξης της Κοινωνικής Συμμαχίας. Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Κέντρου Αντώνη Βαμβακερό, με στελέχη και το προσωπικό της σημαντικής αυτής δημοτικής δομής, καθώς και με δημότες που στηρίζουν την λειτουργία του Κέντρου και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τις δράσεις του «Πολυκοινωνικού».
Ακολούθως επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων με διαταραχές Αυτιστικού τύπου, του συλλόγου Γονέων – Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Έβρου και ενημερώθηκαν για τις υποστηρικτικές δράσεις που παρέχει. Πρόκειται για το μοναδικό με αντίστοιχη ειδίκευση Κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Καβαρατζής και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Έβρου, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την λειτουργία του Κέντρου, συνεχάρησαν το προσωπικό και το επιστημονικό δυναμικό και δεσμεύτηκαν για την ενεργή υποστήριξη του Κέντρου στην διάρκεια της θητείας τους.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, τα στελέχη της Κοινωνικής Συμμαχίας παρουσία και του επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Χρονίων Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, το οποίο συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον άνθρωπο. Αντάλλαξαν ευχές και πρόσφεραν δώρα στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ενώ εξέτασαν και τις εργασίες ανέγερσης της νέας πτέρυγας του «Άγιου Κυπριανού», έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της ΑΜ-Θ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια