Ο Αλέξης Τσίπρας γεμίζει τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον λαό ”
Την στιγμή που οι αγχωμένοι δημοσκόποι βγάζουν... ντέρμπι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία εν όψει ευρωεκλογών, την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι βρίσκονται κρυμμένοι στις γυάλες τους, στην ίδια συγκυρία που τα τρωκτικά του παρακράτους ετοιμάζονται να εκτελέσουν το σχέδιο διάσωσης του πολιτικού κατεστημένου που διαλύει τη χώρα και η μιντιοκρατία παίζει τα ρέστα της ως τμήμα του κεντρικού μηχανισμού προπαγάνδας της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στο λαό, μαζί με τον λαό γεμίζει τις πλατείες σε ολόκληρη τη χώρα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Καρδίτσα, στο Αγρίνιο και όπου αλλού θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες. 

Οι συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στις ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ογκωδέστατες και η λαϊκή συμμετοχή εξαιρετικά μεγάλη. Στην Λάρισα, σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο δύσκολες "προεκλογικές" πλατείες της χώρας, η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε τις συγκεντρώσεις άλλων εποχών. Το ίδιο και στο Αγρίνιο. Η μαζική συμμετοχή του λαού, των πολιτών στις συγκεντρώσεις με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα είναι το καλύτερο γκάλοπ εν όψει της εκλογικής μάχης που θα σημάνει την αρχή του τέλους για την λαομίσητη ακροδεξιά συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Όπως σχολίαζαν κύκλοι της Κουμουνδούρου "Εμείς τολμάμε και κατεβαίνουμε στις πλατείες της χώρας, μαζί με τον λαό. Βρισκόμαστε μέσα στον λαό. Αν τολμούν ας κάνουν το ίδιο και στη Νέα Δημοκρατία. Αν τολμούν ας κάνουν συγκεντρώσεις για να δούμε πόσο κόσμο θα έχουν".


Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν: 
periodista.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια