Ο Μιχάλης Ραγκούσης στην Π.Ε Ροδόπης με την 'Κοινωνική Συμμαχία"

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υποδέχεται σήμερα στο δυναμικό της τον δικηγόρο Μιχάλη Ραγκούση και ανακοινώνει την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.
Ο κ. Ραγκούσης με πλούσια κοινωνική προσφορά και ιδιαίτερα στο αναπηρικό κίνημα, εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο της παράταξης, ένα πραγματικά πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, αναγνωρισμένης αξίας ανθρώπων, που γνωρίζουν τα προβλήματα και μπορούν να δώσουν λύσεις, υπερβαίνοντας ανισότητες και διακρίσεις.
«Καλωσορίζουμε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τον Μιχάλη Ραγκούση. Η παράταξη μας έχει προμετωπίδα της την σύνθεση που είναι η πεμπτουσία της Αυτοδιοίκησης, αλλά και το πρόσταγμα της σημερινής πραγματικότητας. Μέσα από την υπέρβαση διαχωριστικών γραμμών, ζητούμε από τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να πάρουν τις τύχες της στα χέρια τους», τονίζουν σε κοινή δήλωση τους ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης και ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια