Αποφασισμένοι να αποκλείσουν το τελωνείο των Κήπων οι Αγρότες των Φερών (βίντεο)

Αποφασισμένοι να αποκλείσουν το τελωνείο των Κήπων την Πέμπτη 27/11 , είναι οι αγροκτηνοτρόφοι των Φερών οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους . Την Πέμπτη στις 10 π.μ θα συγκεντρωθούν στο χώρο της λαϊκής των Φερών , όπου ήδη υπάρχουν πάνω από εκατό τρακτέρ . Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν αγρότες από  Τυχερό, Πέπλο, Σουφλί και Ορεστιάδα , κι από ότι φαίνεται ,συσπειρώνονται όλοι οι Εβρίτες . Οι επαγγελματίες των Φερών συμπαραστέκονται στον αγώνα των αγροτών της πόλης τους, και θα συμμετέχουν στην πορεία προς το τελωνείο .
Δηλώνουν δημόσια ότι σκοπεύουν να αποκλείσουν το τελωνείο των Κήπων , και τονίζουν  ότι τίποτα δεν θα τους σταματήσει να το κάνουν .
Τα τελευταία δυόμιση χρόνια βέβαια, η παρουσία των ΜΑΤ είναι ισχυρή σε όλες τις κινητοποιήσεις, και αναμένεται να είναι και την Πέμπτη μεγάλη αστυνομική δύναμη, η οποία θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον αποκλεισμό της εισόδου-εξόδου προς Τουρκία.
Ο αγροτικός σύλλογος Φερών με τηλεοπτικό σποτάκι που παίζει και στα δυο τοπικά κανάλια , καλεί στην μεγάλη πορεία προς το τελωνείο όλους τους αγρότες .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια