Με εμφυλιακό τόνο η ομιλία Σαμαρά στην ΟΝΝΕΔ. Θρασίμια αποκάλεσε τους φοιτητές!

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών χαρακτήρισε όλους όσους προκάλεσαν τα επεισόδια "θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους και δεν έχουν μάθει το πρώτο μάθημα δημοκρατίας να σέβονται την γνώμη των άλλων». 


Πρόσθεσε ότι «πρόκειται για μικρές ομάδες που τους ενδιαφέρει μόνο το μπάχαλο στα πανεπιστήμια αλλά δεν θα τους περάσει. Η αιχμαλωσία των πανεπιστημίων από μικρές ομάδες ταραχοποιών τελείωσε. Διεθνώς δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται, αυτό δεν είναι ελευθερία, είναι η τυραννία της μειοψηφίας. Οι εικόνες που είδαμε με μικρές ομάδες ταραχοποιών είναι η υπόμνηση της κατάντιας από την οποία ξεκολλάει η Ελλάδα. 

Μάλιστα κάνοντας ιστορική αναδρομή στην πορεία της ΟΝΝΕΔ, και της σπουδάζουσας της στα πανεπιστήμια, εκσφενδόνισε εμφυλιακές κορώνες, βάζοντας απέναντι από την Νέα Δημοκρατία, καθετί προοδευτικό. Είπε ότι θα είναι "αποφασιστικός" πλέον, στο να επιβάλλει την πολιτική του στα πανεπιστήμια, προϊδεάζοντας μας για εικόνες που έρχονται, όπου ΜΑΤ, Δίας θα μπουκάρουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια!

Επικίνδυνος, με φασίζουσα συμπεριφορά ο πρωθυπουργός της χώρας που βλέπει στις μέρες του, να τελειώνει η παντοκρατορία ενός συστήματος που χρεοκόπησε την χώρα, που επίσης υπέθαλπε για χρόνια τον φασισμό!


Παρατήρηση:Η ομιλία του ξεκίνησε και τελείωσε αναφέροντας τον Καραμανλή,προσφωνώντας τον φιλικά με το μικρό του.Οι εκλογές έχουν δρομολογηθεί το ίδιο και η αντικατάστασή του.Απορώ τι προσμένει να προσφέρει στις ερχόμενες εκλογές ο κουρασμένος της Ραφήνας.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/10/blog-post_704.html#ixzz3HlWzdW1U

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια