Κώστας Κυργιαλάνης: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα».

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από μια κρίσιμη εκλογική μάχη. Σε αυτήν την τελική αναμέτρηση δεν αναμετρώνται πια ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Ν.Δ . Οι παλιές διαχωριστικές γραμμές έπεσαν. Δεξιοί και αριστεροί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ενώνονται για να πάμε μπροστά την πατρίδα μας, να οικοδομήσουμε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια , δημοκρατία και δικαιοσύνη για τα παιδιά μας.
Σ' αυτές τις εκλογές τη διαφορά θα την κάνει η περιφέρεια, θα την κάνει ο Έβρος που θα έχει αποφασιστική συμβολή. Αυτό διαπιστώνουμε κάθε μέρα στις περιοδείες και τις συζητήσεις μας με τους πολίτες.
Αυτές τις μέρες οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν ψάξει να βρουν ό,τι αποθέματα κινδυνολογίας τους έχουν απομείνει για να φοβίσουν το λαό μας. Ο λαός μας, όμως, δεν τους πιστεύει πια. «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα».
Η επιλογή στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο ασφαλής επιλογή για να σταματήσει το δράμα των τελευταίων χρόνων. Η κινδυνολογία δεν μπορεί να συγκρατήσει αυτό το ρεύμα που μέρα με τη μέρα όσο πηγαίνουμε προς την κάλπη μετατρέπεται σε ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πια δεν είμαστε εμείς , είναι οι πολίτες που με αποφασιστικότητα με ψηλά το κεφάλι θα επιλέξουν την ελπίδα.
Κώστας Κυργιαλάνης υποψήφιος Βουλευτής Εβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια