Video: Μετανάστες που γλύτωσαν από τον φράχτη του Σαμαρά και την "σκούπα" του Κικίλια ανέλαβαν την αφισοκόλληση της Ν.Δ.

Ευχαριστούμε για τον τίτλο τον @FragileAlex


Αφισοκόλληση βλέπουμε από μετανάστη, που κολλάει αφίσες για την αποψινή συγκέντρωση Σαμαρά, στην Αθήνα. Και ενώ οι φασιστες χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο βίντεο για να κατηγορήσουν ως ανθέλληνα τον Σαμαρά που "δίνει δουλειά" σε μετανάστη, εμείς λέμε στον Σαμαρά και στους φασίστες της χώρας...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Αυτός ο μετανάστης, είμαστε σίγουροι ότι δουλεύει μαύρα (αφού δεν θα έχει χαρτιά) για λίγα ευρώ (πιο κάτω από το μεροκάματο), με τον Ελληναρά εργοδότη του, να κονομάει!!!

Αυτός ο μετανάστης πέρασε πιθανότατα το φράκτη στον Έβρο, που περηφανεύεται ο Σαμαράς για το άθλιο κατασκεύασμα που φράζει την ανθρώπινη λαχτάρα για καλύτερη ζωή. Πιθανότατα να κολύμπησε στο Αιγαίο, αφού τον πέταξαν οι έμποροι ανθρώπων. Προφανώς γλίτωσε τις επιχειρήσεις "σκούπα" του Κικίλια ή του Δένδια παλιότερα.

Οι φασίστες, μαζί τους και ο ακροδεξιός Σαμαράς πουλάει κουτόχορτο στους Έλληνες όταν πουλάει ξενοφοβία, ενώ τους χρειάζεται η ελληνική αστική τάξη για τσάμπα εργασία. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν να τους νομιμοποιήσουν....Γιατί τότε θα πρέπει να τους δίνουν κανονικά μεροκάματα και να τους ασφαλίζουν.....



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/video_23.html#ixzz3PijIFPDA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια